Pomladne Catrice novosti

Paket Catrice ličil sem prejela že nekaj časa nazaj, vmes nas je doletela karantena in prav veliko se nisem ličila. Vseeno pa sem si sem in tja privoščila malo domačega glamurja in preverila kakšne so pomladne Catrice novosti.

V test sem prejela dve mat šminki, Minnie paletko, fiksirni puder v prahu, piling za ustnice, čopič za obraz in eyeliner. Danes pa se bom posvetila predvsem paletki in šminkam.

Pomladne Catrice novosti

MAT PRO INK tekoča šminka

Na voljo je 10 različnih odtenkov (nude, rdeči in svetli spomladanski odtenki). Sama imam dva odtenka Confidence is Key ~ klasičen nude odtenek in I Choose Passion ~ nude s pridihom rožnate.

Ob dobri negi ustnic mi jih šminki ne izsušita, aplikator omogoča natančen nanos, zelo hitro dosežeta mat učinek, sta izredno pigmentirani in obstojni. Brez težav in odtisov sem jedla, pila in delila poljubčke hčerki. In to je praktično vse, kar si od šminke želim. Oba odtenka sta zelo nosljiva in bi pasala praktično vsem.

Paleta senčil Minnie’s Signature

Paletka, ki s svojim videzom očara vse ljubiteljice Minnie miške. Paletka z devetimi nežno nude in rdečkastimi odtenki v mat in bleščečem zaključku ima kompaktno embalažo in dovolj veliko ogledalo.

Pa vendar je paletka pri meni pustila mešane občutke. Mat odtenki so zadovoljivo pigmentirani, bleščeči pa so mi povzročali težave. Niakor ni bil videz zadovoljiv. Res potrebujem močno roko, če želim, da se poznajo. Tudi sama obstojnost senčk me ni prepričala in je za večerno ličenje ne bi izbrala.

Mat šminke ti priporočam, ker so zelo kvalitetne in obstojne. Paletka pa me žal ni prepričala in ima Catrice v ponudbi tudi veliko boljše.

Si že preizkusila pomladne Catrice novosti? Kateri izdelki so te prepričali?

Več lepotnih novosti najdeš tudi na mojem instagramu in facebooku.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.