Pomladne novosti #1: Catrice maskara, L. O. V. in essence šminki

Nabralo se mi je kar nekaj novosti, ki so večinoma že na poličkah drogerij. Da se boš lažje odločila za nakup, ti bom izdelke na kratko predstavila v seriji objav “Pomladne novosti”.

Pomladne novosti #1: Catrice maskara, L. O. V. in essence šminki

Catrice Lashes To Kill Pro Instant Volume 24h vodoodporna maskara za izjemen volumen, je eden tistih izdelkov, s katerim boš zelo zadovoljna. Čeprav nisem ljubiteljica vodoodpornih maskar, sem pri tej zamižala na eno oko in ji dala možnost, da pokaže kaj zmore. Na začetku naredi trepalnice neverjetne. Volumen je preprosto neverjeten! Pri dolžini pa je povprečna. Vendar je v prvi vrsti to maskara za povečanje volumna in tu ji ne gre oporekati. Ko je nekaj časa odprta, so trepalnice ob dveh plasteh nekoliko zlepljene in maskara se začne drobiti. Na voljo je tudi nevodoodporna različica, če so ti tovrstne ljubše. Krtačka je klasična in z njo enostavno dosežeš vse trepalnice. Cena maskare je 5.29 €.

L. O. V. šminka LIP Affair Colour & care BRAVE NUDES v odtenku Angelina’s belief je tista klasična nude šminka, ki paše povsod in jih (vsaj pri meni) ni nikoli preveč. Presenetila me je z odlično pigmentacijo, saj boš z enim potegom po ustnicah dobila odlično prekrivnost. Ustnic ne izsuši, kar je meni pri šminkah zelo pomembno. Obstojnost je zadovoljiva in tovrstnim kremnim šminkam primerna. Pokrovček z magnetom pa je tisti mali detail, ki je mene prijetno presenetil. Na voljo so štirje različni rozkasto nude odtenki. Za šminko boš odštela 5.99 €.

Essence šminka colour up! shine on! je mešanica glosa in šminke. Ozjemno mehka in mazljiva tekstura, ki za popolno obarvanost potrebuje vsaj dva potega čez ustnice. Imam jo v odtenku 10 ~ rosey glitz, ki je izredno lep rozkasto nude odtenek z bleščicami. Vsakodnevni odtenek, ki je tako zelo nosljiv in nevtralen, da ga bodo vse mlajše generacije zagotovo razgrabile v trenutku. Šminka je na ustnicah izredno lahkotna in sploh ne veš, da jo nosiš. Krasno se poda k no makeup looku in ustnicam doda nekaj malega barve. Na voljo je 12 odtenkov, od nude, rozastih, do trendi vijolično modrih. Zanjo boš odštela le 2.49 €.

Če si slučajno zgrešila objavo o essence boys & girls trend kolekciji, klikni tukaj.

Ti ja katera izmed pomladnih novosti še posebej všeč?

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.