Praznična košarica #1: kozmetika

Z vstopom v najbolj praznični mesec, je čas za novo rubriko ~ praznična košarica. V njej boš našla ideje za preprosta, luštna, uporabna in žepu prijazna darila. Zanjo, zanj in tudi za najmlajše.

Praznična košarica #1: kozmetika

Že vnaprej pripravljeni seti so zelo lepo darilo. Ker podjetja vedo, da je embalaža v tem času, poleg vsebine, izredno pomembna, je večina setov že pripravljenih za pod smrečico. Poleg tega so škatlice nato uporabne še za marsikaj, lahko so tudi le dekoracija tvojega priljubljenega kotička.

Letošnje leto lahko svoje bližnje razveseliš z izdelki znamke Melvita, L’occitane, Oliv’, The body shop, Natura Siberica ali Flow. Vsebina paketov je namenjena razvajanju in negi telesa. Cene se gibljejo med 10 in 30 €. Sama bi se takega darila zelo razveselila.

L’occitane vsako leto ponuja krasne darilne sete. Najbolj so mi padli v oči tile darilni kompleti: praznična krogla mandelj (12 €), praznična zvezda karite (12 €), božični bonboni (22.90 €) in čarobni trio krem za roke (22.90 €).

Pri Melviti je izbira daril ogromna. Moj predlog sta darilni komplet za nego rok in ustnc Nectar de Roses (14.90 €) in svežina limonovca (9. €). So pa na voljo tudi drugi, malenkost dražji seti.

The body shop izbor zajema kompleta zanj: komplet za nego brade (21.90 €), komplet za britje maca, root in aloe vera (18.90 €) in zanjo: darilna hiška pepermint candy (10.90 €), čarobni tris krem za roke (14.50 €), darilni žakelj cherry bon bon (21.90 €), čarobni tris masel za telo (16.90 €), čarobne kreme za roke (23.90 €), roza škatlica (17.90 €), darilni komplet srnica (11.90 €).

Svoje bližnje lahko razvajaš tudi z naravnimi sladkorčki kot so Olivella krema za okoli oči (21.99 €), Oliv’ tonik za obraz (18 €) ali Flow dezodorant ognjič (16.90 €).

Upam, da ti bo moj izbor vsaj malo olajšal letošnje delo Božička.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.