Praznična košarica #2: za lepši dom

Drugi del praznične košarice je dekorativno obarvan. Le kdo nima rad prikupnih dodadkov za dom? Tudi tokrat so izdelki v košarici tvojemu žepu prijazni in vsi dostopni v slovenskih spletnih trgovinah. Tokrat se cene darilc gibljejo med in 7 in 30 €.

Praznična košarica #2: za lepši dom

Zagotovo si že slišala za Hiško drobnarij, v kateri najdeš en kup luštnih zadevic za dom. Na moji wish listi so že kar nekaj časa bombažne lučke (20 €), ki naredijo prijetno vzdušje. Na voljo so v že sestavljenih barvnih kombinacijah ali pa si barve izbereš kar sama. Ko pride do pitja vode, se trudim in uporabim plastekne/steklenice za večkratno uporabo. Ena takih je drink box (od 13 do 15 €). Če pa želiš svoje prigrizke varno prenašati v torbici, ti svetujem tudi snack box (13 €). Za ljubitelje kave ali čaja na poti, izberi lonček (15 €), ki ga lahko uporabiš večkrat. Na voljo je ogromno lepih motivov.

Za vse ljubitelje zvezkov, beležk in drugih lepih dodatkov za dom, pokukaj k Smiley cloud shop. Za dva tanjša zvezka boš odštela 14 €, zvezek s spiralo pa stane slabih 15 €. Kozarcev ni nikoli preveč in ti z napisi so lahko prav hudomušno darilo (7.10 €). Krožniček v obliki oblačka pa bo razveselil vse zasanjane punce (7.10 €).

Če ti nobena od idej do sedaj ni bila po godu, verjemi mi, svečke so vedno odlična izbira. Yankee Candle  niso le diseče svečke, so svečke, ki polepšajo vsak dom. S prazničnimi vonji ne moreš zgrešiti. Izbiraš lahko med novo in estetsko dovršeno linijo Elevation (od 12 do 27 €) ali med starimi klasikami (cena svečk se giblje od 3 do 28 €).

Zadnji dve ideji boš našla v spletni trgovini Najin dom. Za male princeske bodo stenske nalepke (8 €) lepa dekoracija sobice. Da bodo nakupi ekološki, pa bo poskrbela nakupovalna torba iz bombaža (9 €).

Želim ti prijetno polnjenje praznične košarice.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.