Praznično vzdušje

Pozdravljen, december!

Končno je tu december, ko se bleščice in praznično vzdušje pojavita na vsakem koraku. Vsako leto z veseljem okrašujem dom in se veselim lučk, okraskov, okrašenih mest in božične glasbe. Sicer me malo moti, ker trgovci s tem vedno pohitijo in nam že oktobra ponujajo božično dekoracijo, ampak glede tega tako ali tako nič ne moremo.

Da bo praznično vzdušje čutiti tudi na blogu, sem za vas pripravila štiri nagradne igre. Vsak teden bom poskrbela, da bo skrbno izbran izdelek našel novo lastnico ali lastnika. Mogoče prav ti dobiš darilo zase ali prijateljico.

Ker ti ne želim pokvariti veselja, ti namignem le, da so to izdelki tistih znamk, ki jim zaupam in jih tudi sama uporabljam. Z izdelki/znamkami se odlično ujamem in res želim to navdušenje deliti s tabo. Res se splača sodelovati!

Kako bodo stvari potekale?

Vsak ponedeljek bom na IG in FB strani objavila nagradno igro z navodili. Tvoja naloga bo le, da upoštevaš pravila in stiskaš pesti, da boš srečna nagrajenka. Nagradne igre bodo trajale od ponedeljka do petka, za vikend pa bo jasno kdo so/sta srečni nagrajenki.

Prva nagradna igra bo že v ponedeljek. Podelila bom tri izdelke znamke, ki je k nam prišla v letošnjem letu, na voljo je le v spletni trgovini in gre za naravne izdelke. Prepričana sem, da ti bo nabor izdelkov všeč.

Decembrski načrti

… predvsem tisti, ki se tičejo bloga. Želim objavljati čim pogosteje, ker bi ti rada pokazala veliko novih izdelkov. Poleg tega so tu tudi izdelki, ki jih redno uporabljam, a jim na bogu namenjam premalo pozornosti.

Naj se praznično vzdušje prične.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.