Praznuješ dan zaljubljencev?

Vsaj en mesec pred praznikom zaljubljencev nam z vseh strani pred oči potiskajo, srčke, čokolade in rože. Vse tri stvari imam zelo rada, da ne bo pomote. Ampak skozi celo leto, ne samo na valentinovo.

Obožujem tulipane in zelo sem vesela, ko me moj dragi razveseli s šopkom. Kadarkoli, ne samo 14. februarja. Tudi čokolade se ne branim, pa vendar bo danes in jutri okus enako sladek.

Praznuješ dan zaljubljencev?

Midva praznujeva dan zaljubljencev vsak dan. Pa ne zato, ker bi bila na smrt osladna, ampak preprosto zato, ker se imava vsak dan rada in se spoštujeva. To si tudi poveva in pokaževa na različne načine. Najraje imam, ko me poljubi na čelo, ali, ko se sprehajava in me prime za roko. Svoje ljubezni ne skrivava in ni nama nerodno pokazati kako zelo srečna sva. Najin namen ni, da bi se s tem hvalila pred množico ljudi. Dovolj nama je, da midva veva koliko si pomeniva. Brez materialnih dokazovanj.

Če ti paše, si na valentinovo daj duška in obdaruj svojega dragega ali drago. Če ti ne paše, tega pač ne počni. Če želiš in ti denarnica to dopušča, za darilo zapravi veliko denarja. Če ne, lahko vedno kaj narediš sam/a. Počnita tisto kar vama paše. In to brez slabe vesti. Privoščita si le najboljše za vaju in le vidva vesta kaj to je.

Ne glede na to, daš kaj na ta praznik ali ne, ne pozabi, da te ljubezen obdaja vsak dan. Užij jo, živi jo in predvsem je ne pozabiti tudi deliti. Na način, ki se tebi zdi najboljši in najlepši.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.