Pregled leta 2018: negovalni favoriti

Če sem prej več pozornosti namenjala ličilom, je sedaj nega tista, ki je na prvem mestu. Že vrabci čivkajo, da še tako dober makeup ne pomaga, če tvoja nega ni ustrezna.

Kateri negovalni izdelki so me navduševali to leto?

Nega las

Področje, kjer najmanj kompliciram in eksperimentiram. Za svoje lase skrbim z rednim obiskom frizerja (na 2-3 mesece) in čim manjšo toplotno obdelavo. Likalniki in kodralniki so pri meni no go, fen pa nujno zlo, ki mu zaradi dolgih las težko pobegnem.

Že nekaj časa se navdušujem nad Hask šamponi  in Gliss kur maskami. Kombinacija, ki mojim lasem ustreza, jih ne obteži ali zmasti. Lase umivam 2x tedensko in po vsakem pranju konice namažem še z oljem (Orafluido, Pantene).

Nega telesa

Dr. Organic kakavova linija je bila lepo presenečenje letošnjega poletja. Maslo  za nego telesa in olje za nego trebuščka v prvih mesecih nosečnosti. Nič manj me ni navdušilo The body shop maslo za telo z vonjem Vanila pumpkin. Pri pilingih  sem še vedno navdušena na Flow kozmetiko, ki ima bolj grobe delce. Izdelek, za katerega upam, da ga bom lahko hvalila tudi po koncu nosečnosti, je karitejevo maslo. 

Nega obraza

Zmagovalca v tej kategoriji sta Vichyjev Mineral 89 in Natura Siberica čistilno maslo (bela linija). Navdušil me je tudi Clinique s svojim Take the day off čistilnim maslom. Posebno mesto si zasluži tudi Oliv’ vlažilni tonik, ki osveži kožo. Po dolgem času sem posegla tudi po Avène izdelkih in tu bi izpostavila termalno vodico in lahko dnevno kremo (hydrance optimale).

Kateri negovalni izdelki so tebe navdušili v tem letu?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.