Prenova otroške sobice

Ko se lotiš prenove stanovanja, ali samo enega prostora, je na začetku prisotno vznemirjenje, pričakovanje, načrtovanje, nakupovanje in opremljanje v glavi. Prenova in opremljanje otroške sobice pa sta še večji zalogaj, ker si res želiš, da bo vse popolno in pripravljeno na prihod otročka. Vse se zdi enostavno, a se vedno nekje zalomi. Največkrat je čas tisti, ki te preganja in povzroči nekaj slabe volje. No, tudi finance se pogosto izkažejo za oviro. A na koncu se stvari vedno izpeljejo, četudi kak dan kasneje.

Prenova otroške sobice

V najini hiši je že pred zanositvijo bil določen prostor v katerem naj bi bila otroška soba. Načeloma bi ta prostor morala le izprazniti, pobeliti in nakupiti vse potrebno za prihod otročka. Ampak ne. Midva sva si prenovo otežila in prenovila celotno nadstropje. Čeprav sva s prenovo začela novembra, se je vse skupaj zavleklo v februar. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da sem bila precej v skrbeh, če nama bo uspelo opremiti otroško sobico pred prihodom dojenčice.

Ko je bilo nadstropje prenovljeno, je sledil obisk Ikee. Pred tem sem si na njihovi spletni strani že izbrala pohištvo v belo-roza kombinaciji in v sami trgovini s tem nisem izgubljala časa. To mi je res olajšalo delo, ker sem bila v zadnjem mesecu nosečnosti in energije za večje nakupovalne podvige nisem več imela.

Nato je sledil meni najljubši del – dekoracija sobice (ki še ni dokončana, nekaj malenkosti še manjka). Večino stvari sem si izbrala v spletni trgovini Čist kjut closet.

Kaj sem izbrala v najbolj kjut trgovinici?

~ Cam Cam previjalno podlogo Fleur

~ Cam Cam obrobo za otroško posteljico Fleur

~ Cam Cam kovter

~ Nuna leaf gugalnik

~ Love Me Decoration labod (dekoracija za steno)

Za začetek, ko Julija sobo potrebuje zgolj za previjanje in shranjevanje oblačil, je sobica minimalistično opremljena. Postopoma bom sobici dodajala stvari, za katere se bo izkazalo, da jih Julija potrebuje. Kaj pa bo verjetno tudi za mojo dušo.

Pozdravček,


Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.