Prvi rojstni dan

Leto se je obrnilo s svetlobno hitrostjo in Julija je praznovala svoj prvi rojstni dan. Neverjetno sem ponosna nanjo in vsak dan znova mi dokaže, da je sedaj že velika in samostojna malčica.

Prvi rojstni dan

Prvi rojstni dan smo praznovali v družinskem krogu, zabavo pa smo zaradi korone prestavili.

Ker sem ji želela rojstni dan narediti poseben, sem ji v kavarni Piškotek Kranj naročila vegansko tortico z okusom čoko-banana (midva sicer nisva vegana, ampak Katarina res obvlada tortice in se vedno obrnem nanjo). Ker so pri nas trenutno zelo aktualni ježki, se je en znašel tudi na tortici. Tortica je bila primerna tudi za Julijo in je z veseljem pojedla par žličk.

Kaj podariti eno leto staremu otroku?

Ne maram kupovanja daril brez neke dodane vrednosti in uporabnosti. Želela sva ji podariti nekaj, kar ji bo ostalo večno in nekaj, da bo lahko sprostila vso svojo energijo.

Kinderfeets Tiny Tot PLUS lesen poganjalec

Kljub temu, da je poganjalec namenjen otrokom od 18. meseca starosti dalje, Julija pri vožnji z njim nima problemov. Ima nastavljiv in oblazinjen sedež, široka kolesa, nosilnost do 25 kg (uporaben do cca 4. leta starosti) in je precej lahek. Na voljo v različnih barvah, mi smo izbrali belega. Iz tricikla se enostavno spremeni v poganjalec.

Julija je vožnjo s triciklom usvojila takoj, ko sva jo posedla nanj, nekajkrat se je z nogami zadela v zadnjo prečko, a sedaj teh težav nima več. Sedež sva ji malenkost dvignila in v vožnji je že zelo suverena. S tricikla pa sama še ne zna, prav tako ne zavija sama, ampak tudi to bo sčasoma usvojila. Ker pa je varnost na prvem mestu, sva ji izbrala še Scoot&Ride čelado, ki je primerna od prvega do petega leta starosti.

Cena poganjalčka je 99.95 eur, mi smo ga vzeli v spletni trgovini Mali zakladi.

Mali junaki personalizirana knjiga

Julija obožuje knjige in nekako ne bi bilo praznovanja brez nove knjige. Knjigice od Malih junakov so mi od nekdaj všeč in vesela sem, da sva njeno zbirko povečala ravno z njihovo knjigico.

Kaj ste ve podarile malčkom za prvi rojstni dan?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.