Pudraste Bell HypoAllergenic šminke

Zadnje čase se Bell HypoAllergenic znamka pogosto pojavlja na mojem blogu in socialnih omrežjih. Preprosto zato, ker so mi izdelki super in jih imam kar nekaj. V ponudbo so pred kratkim prišle tudi pudraste šminke. Imam dve in sicer odtenek 01, ki sem ga prejela, in 04, ki sem ga kupila sama. Šminki imata tudi ujemajoča svinčnika.

Pudraste šminke

Na voljo je šest različnih odtenkov. Trije nude in trije v rdečkastih tonih. Šminke zagotavljajo žametno mat izgled ustnic, vlaženje, nego in intezivno obarvanost ustnic. Imajo sadni vonj (spominja me na češnje), ki je pri odtenku 04 veliko bolj izrazit, kot pri odtenku 01.

Šminki sta mešanici mat in vlažilne šminke. Zaključek ni popolni mat, vendar tudi ni klasična vlažilna šminka. Obstojnost je srednja, po prvem obroku šminka popolnoma izgine, pri pitju tudi pušča sledi na kozarcu. Ustnic pri dobri redhodni pripravi (dober balzam) ne izsuši. Pigmentacija je odlična in tu ni kaj dodati. Zelo se mi dopade tudi oblika šminke, ki omogoča enostaven nanos.

Cena šminke je 5.89 €.

Dolgoobstojno črtalo za ustnice

Črtala so na voljo v enakih odtenkih kot šminke. Tanka in vračljiva konica natančno obrobi ustnice. Pigmentacija je tudi tu izjemna. Črtalo prepreči, da bi šminka ušla izpod nadzora. Pri teh šminkah je črtalo obvezno, ker kaj hitro šminka “uide” čez rob ustnic. Črtalo malce tržje drsi po ustnici in brez balzama so ustnice hitro izsušene. Ker sta črtali izredno dobro pigmentirani ju lahko uporabiš tudi kot samostojna izdelka. Imam ju v odtenku  Pink Nude (01) in Classic Red (04).

Cena posameznega črtala je 4.49 €.

Zaenkrat so črtala in šminke na voljo le v spletni trgovini bodizenska.si, verjetno bodo kmalu tudi v drogerijah tuš, kjer imajo trenutno tudi neverjetna znižanja na Bell izdelke.

Pudraste šminke niso edina novost pri Bellu. Nedolgo nazaj sem pisala o novi tekoči podlagi Aqua Jelly, matirnem in porjavitvenem pudru (super izdelek) in izdelku za oblikovanje obrvi. Objavo najdeš tu.

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.