SkinFairytale naravni dezodoranti

SkinFairytale izdelki so pri nas postali kar stalnica. Vedno je kak izdelek, ki nam pomaga pri takšnih in drugačnih težavah. O njih sem spisala tudi obajvo, ki jo najdeš na tej povezavi. Pa veš da so pred dobrim mesecem dni luč sveta ugledali SkinFairytale naravni dezodoranti? Na voljo so trije različni vonji: meta/poper, sivka/majaron/ylang in figa/bezeg. Katerega imam sama in kako sem z njim zadovoljna, izveš v nadaljevanju.

SkinFairytale naravni dezodoranti

Marsikdo ob naravnih dezodoranth pomisli, da ti pa že ne morejo opravljati svoje funkcije tako dobro kot klasični. Razlog za to je pogosto v tem, da ljudje ne poznajo razlike med dezodoranti in antiprespiranti. Antiprespirant vsebuje aluminij, ki prepreči, da bi se potili. Medtem ko dezodorant zgolj nevtralizira bakterije v znoju in pomaga preprečiti neprijeten vonj. Torej, če se kljub uporabi dezodoranta spotiš, je to ok in to ne pomeni, da ni učinkovit.

Sivka, meta ali figa?

Sivka/majaron/ylang naravni dezodorant brez sode in aluminija, vsebuje magnezijevo olje in eterična olja sivke, majarona in ylang ylanga.

Figa/bezeg naravni dezodorant brez sode in aluminija, vsebuje magnezijevo olje in naravno dišavo fige in bezga.

Meta/poper naravni dezodorant brez sode in aluminija, vsebuje magnezijevo olje in eterični olji poprove mete in črnega popra.

Sama imam sivkin in metin dezodorant. Sivkin ima izredno prijeten in pristen vonj po sivki. V kolikor so ti ljubši sveži vonji, bo meta tista prava izbira. Če si ljubiteljica Chocotanovega vonja, ti bo figa zagotovo najljubša. Meni osebno je sivka ljubša od mete.

Vsem trem je skupno to, da preprečujejo neprijeten vonj, a ne potenja. Sama sem oba (meto in sivko) uporabila v enakih pogojih (sprehod z vozičkom in psom, telovadba doma) in se nisem nič spotila. Glede na to, da je življenje z majhnim otročkom pestro in sem ves čas v pogonu, si lahko predstavljaš, da bi lahko zašvicala že takoj zjutraj, ko otroka oblačim. Bi po poudarila, da nisem pretirano nagnjena k potenju in tudi v najhujši poletni vročini s tem prevelikih težav nimam. Po samem nanosu vedno počakam par minut, da se deo lepo vpije. Sicer pa na oblačilih njegovih sledi nisem opazila.

Za konec pa še dobronamerni nasvet. Dezodoranta NE nanašaj na pravkar pobrite pazduhe. Bo peklo, preverjeno. 😀

Če bi tudi sama rada preizkusila Skinfairytale naravni dezodorant, ga lahko kupiš tukaj.

Pozdravček,


Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.