Sleepy losjon za telo – prebudi tvoje čute

Čeprav ime losjona nakazuje na to, da te bo nežno zazibal v sanje, se moške brbončice odzovejo ravno nasprotno (moj fant me je večkrat vprašal, če sem pekla piškote). Sleepy losjon za telo prebudi tvoje čute. Posebno, če imaš rada vonj po sveže pečenih piškotih. Ja, prav si prebrala. Noro diši po medenjakih.

Glede na to, da je Ljubljana kar nekaj kilometrov stran, mi obisk centra mesta pomeni tudi obisk najbolj dišeče trgovinice. Lush je prava dišeča oaza sredi Ljubljane. Vonj pa ni edina stvar, ki me kupi. Vse te barve in izdelki … Bi si nakupila ogromno stvari, a se vseeno brzdam in ponavadi končam pri enem oziroma max dveh izdelkih. Roko na srce, cene niso ravno nizke. Ampak za dušo se splača sem in tja odšteti kakšen evro več.

Sleepy losjon za telo

Mešanica sestavin (poparek ovsenih kosmičev, jojobino olje, kakavovo maslo, cvetovi sivke … ) losjonu daje intenziven in sladek vonj. Res je slasten. Verjetno pa ne bo všeč tistim, ki nimate rade tako izrazitega in sladkega vonja (lonček v trgovini nima tako močnega vonja, je le ves čas odprt). Vpije se ne ekspresno hitro, a koža po uporabi vseeno ni premastna. Ni najbolj hranilen losjon, ampak meni zadošča. Vonj je zaznaven zelo dolgo. Na voljo je v večjem in manjšem pakiranju (moj je mali lonček) in se ne porablja hitro. Kar je dodaten plus, ker se boš dlje časa lahko razvajala.

Cena velikega lončka (215 g) je 22.95 €, mali (95 g) pa stane 12.95 € (cena v spletni trgovini).

V primerjavi s Karma Kream, je ta zagotovo bolj zimski in močan. Karma ima super vonj, ki je malo blažji in meni zato malenkost ljubši. Karma Kream je na voljo le v eni (225 g) velikosti in stsne 20.35 €. Objavo o tem losjonu najdeš tu.

Vesela bom tvojih priporočil za naslednji nakup.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.