Top izdelki meseca januarja

Mesec je spet naokoli in čas je za mesečne favorite. Kateri so še vedno moji najljubši in kateri so me na novo “vrgli na rit”? 🙂

 

1. Serum za obraz znamke Flow kosmetiika je moj stalni spremljevalec že kar nekaj časa in tako bo tudi ostalo, ker enostavno ne morem brez njega. Toliko dobrih vplivov ima na mojo kožo, da bi ga bilo greh prenehati uporabljati.😃 Svojega lahko kupiš tukaj.

2. Nuxe Reve de miel balzam za ustnice je v tem polarnem mrazu nujen. Obožujem ga, ker kljubuje hudemu mrazu in poskrbi, da so moje ustnice negovane in zaščitene. Porablja se zelo počasi, kar je, glede na ceno, več kot odlično.

3. Bellov osvetljevalec se je prvič znašel med favoriti, čeprav ga imam že zelo dolgo. Enostavno ni dneva, ko ga ne bi uporabila. Res, da še nisem preizkusila drugih, ker sem si zadala cilj, da ne kupujem ličil na veliko, ampak trenutno tudi ne čutim potrebe po nečem drugem, ker mi je ta noro všeč.😉

4. Collistarjeva šminka ART design je ena izmed ljubših. Enostavno se je ne naveličam in kljub poplavi šmink, ima ta posebno mesto v zbirki.

5. Precious Argan izdelki za nego las so stalnica že dobre pol leta. Odlično se ujamejo z mojimi lasmi, ki so sijoči, močni, skratka odlično negovani.

Kateri so tvoji favoriti meseca januarja?
 
Pozdravček,
Maya

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.