Top lepotni izdelki leta 2017

Leto se približuje koncu in praznično vzdušje je začutiti na vsakem koraku. Ta vikend bo končno tudi pri nama, saj bova postavila drevesce. Čas pa je za pregled leta 2017. Ličila, ki so zaznamovala moje leto 2017, so mešanica celoletnih favoritov. Nekateri so “sezonski”, spet drugi so v uporabi celo leto.

Top lepotni izdelki leta 2017
Šminke

Čeprav imam šmink kar nekaj, so te tri tiste, ki so mi najbolj ljube in po njih posegam najpogosteje. Poletni favorit je vsekakor Bell HypoAllergenic mat tekoča šminka v odtenku 04. Intenzivna roza barva, dolga obstojnost, mat zaključek, ki pa ne izsuši ustnic. Na voljo v šestih različnih odtenkih. Druga je moj večni Collistar favorit. ART design šminka v odtenku 05 je odlična in varna izbira za vsako priložnost. Kremna šminka, katere obsojnost sicer ni največja vrlina, a je prijetna za nosit in dobro pigmentirana. Boho Green šminka, v odtenku Orchidee, je bleščeča mat šminka, ki po ustnicah nekoliko težje drsi, a se sčasoma na to privadiš. Roza odtenek, ki je sicer manj živahen kot pri Bellovi.

Rdečila, bronzerji

Zopet so tu trije izdelki, ki si zaslužijo svoje mesto med favoriti. Kikovo rdečilo Impulsive mauve je kombinacija treh različnih rozastih odtenkov. Mešanica vseh barv na ličkih pričara nežno roza izgled, ki pa je z močno roko hitro lahko preintenziven. Ima značilen “Kiko vonj”, ki deluje nekoliko umetno. Ker je bila to omejena izdaja, izdelka ni več možno kupiti. Tu sta tudi dva Boho Green izdelka za lička. Terracotta me je zasvojila poleti. S svojo nežno pigmentacijo in dodanimi bleščicami je pričarala tisti bronzing efekt, ki si ga poleti želim. Tudi njihovo rdečilo ni slabo. Bois de Rose je odtenek, ki je izredno nežen in doda svežino.

Podlage, maskare in korektorji

Podlaga, ki me je povsem prevzela, ker je lahkotna, matira in je tudi dovolj svetla, je Bell HypoAllergenic tekoča podlaga z mat učinkom. Top izbira za celo leto. Srednje prekrivna in to mi zadošča. Ujame se z različnimi primerji (Revlon, Bell, Kiko, The Ordinary, Sleek) in je enostavna za nanašanje. Najraje posežem po (Bell) gobici, redko po čopiču.

Čeprav ni ličilo, sem se odločila, da naslednji izdelek vseeno uvrstim v današnjo objavo. Lux Factor serum za daljše in gostejše trepalnice je točno eno leto v uporabi. Porabila sem tri stekleničke in zadnja je že nekaj časa prazna (se potrudim in kakšno kapljico še dobim ven). Efekt na mojih trepalnicah je dolžina, ki je sicer opazna le pri uporabi maskare. Pri volumnu razlike nisem zaznala.

Med korektorji in maskarami je boj težak in tu najpogosteje menjam in preizkušam izdelke. Všeč so mi Bell, Kiko, Essence, Boho Green, Deborah, L’oreal maskare. Pri maskari iščem vav efekt na dolžini in pri teh je bila najočitnejša razlika. Med korektorji so mi najljubši Catrice (camouflage), Bell (osvetljevalni korektor) in Chanel (tu je minus le cena).

Ličila, ki so zaznamovala moje leto 2017, so mešanica cenovno dostopnih izdelkov (ok, Chanel je nekoliko dražji) in vsakega izmed njih bi/sem/bom kupila še kdaj.

 

 

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.