Trendi Bell HypoAllergenic metalik tekoče mat šminke

Metalik trend je že nekaj časa prisoten, a mu sama nisem dajala pretirane pozornosti. Ko sem že mislila, da bo ta trend šel mimo mene brez večjega zanimanja, so pri Bell HypoAllergenic postregli z metalik mat tekočimi šminkami in laki za nohte (o njih prihodnjič).

Trendi Bell HypoAllergenic metalik mat tekoče šminke

V ponudbi je šešt različnih odtenkov ~ MAJORCA (01), MALBORK (02), MOSCOW (03), IBIZA (04), MEXICO CITY (05) in VENICE BEACH (06).

Imam odtenka Majorca, ki je čudovit zlatorjav in Moscow, ki je, za moj okus, popoln rdeč odtenek.

Zakaj so šminke posebne?

V prvi vrsti zaradi metalik učinka, ki je pri odtenku Majorca bolj izrazit kot pri odtenku Moscow. Šminke prihajajo v šestih barvah in njihova barvna lestvica je zelo zanimiva ~ od rjavkastih, zlatih, rdečih in vse do vijoličnih odtenkov. Za vsak okus nekaj.

Moj absolutni favorit je odtenek Moscow. Čudovit rdeč odtenek, ki je idealen za mojo bolj bledo polt in je eden redkih rdečih, s katerim se dobro počutim. Povsem drugačna je šminka v odtenku Majorca. Čudovita zlatorjava barva, ki jo bom z največjim veseljem nosila, ko bom dobila malo barve.

Šminki se brez težav natančno nanašata, aplikator se lepo prilega ustnicam in en poteg že ponudi odlično pigmentacijo. Ponavadi pred nanosom ustnice obrobim s svinčnikom (prav tako znamke Bell ~ objava o njiju se nahaja tu) in obstojnost je neverjetna. Ne glede na količino pijače in hrane bo šminka obstala na svojem mestu. Prava mat šminka, ki pa mi ustnic ni izsušila in to ji štejem v velik plus.

Novost pri Bell kozmetiki je tudi odlična tekoča podlaga, idealna za mastno kožo, super prekrivna in hkrati lahkotna ~ klik, klik. Omenjene izdelke dobiš v spletni trgovini bodizenska.si.

Te mikajo trendi metalic šminke? Ali boš ta trend raje preskočila?

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.