Trenutna makeup rutina

Trenutna dnevna, službena, minimalistična makeup rutina je sila preprosta. Sestavljena iz high end in drogerijskih izdelkov. Rada posežem po prestižnejših znamkah, ki mi predstavljajo nagrado za nek dosežek. S temi izdelki se pocrkljam redko, a takrat z velikim veseljem. Po drugi strani pa je na voljo ogromno kvalitetnih drogerijskih izdelkov, ki me zadovoljijo in dražjih znamk ne pogrešam preveč.

Trenutna makeup rutina

Za nekatere pogrešljiv izdelek, pri meni obvezen. Primer, ki na moji koži naredi filter in poskrbi, da je nanos podlage gladek in da je le-ta dlje obstojna. Pri primerjih nisem pretirano izbirčna, večina mi jih odgovarja. Trenutno uporabljam Avon mark primer, s katerim sem zadovoljna in se ujame z vsemi mojimi podlagami.

Kljub temu, da je Estée Lauder Double wear zame holy grail kar se tiče podlag, je ne uporabljam vsak dan. Po eni strani mi jo je škoda, po drugi je trenutno moja koža v dobrem stanju in tako dobre prekrivnosti ne potrebujem. Zato raje posežem po Essence #instaperfect podlagi (skupaj zmešam odtenka 30 in 50). Mat podlaga, ki je srednje prekrivna in zdrži službo in še kak opravek. Zanjo se za večerno ličenje ne bi odločila. Za nepravilnosti in področje okoli oči se še vedno navdušujem nad Chanelovim korektorjem.

Čeprav  imam raje rdečila, trenutno zelo rada posežem po Boho green makeup terracoti v odtenku Terre d’oppale. Rahla pigmentacija z nekaj bleščicami za svež in mladosten videz. Maskara, ki me vedno znova prepriča, Essence I 🖤 extreme volume. Senčilo za vsak dan mora pri meni biti nežno in v zemeljskih tonih. Bell HypoAllergenic paletka št. 3 ima vse kar potrebujem. Se vidi, da sta dva odtenka redno v uporabi.

Brez urejenih obrvi ne gre. Kljub temu, da imam japonsko vrisane obrvi (leto in pol), si jih za dodatno definicijo narahlo poudarim še s svinčnikom. Eden izmed ljubših izdelkov za obrvi je Chanelov svinčnik v odtenku 10. Ker imam svetle obrvi je včasih težko najti tisti pravi odtenek. Večina jih vleče na sivo ali pa so pretemni. No, v tem sem našla pravo ravnovesje.

Pri šminkah velike dileme ni. Nude odtenek za ravno prav sočne ustnice. Moji top izbiri sta Collistar ART design šminka v odtenku 6 in YSL v odtenku 70. Kremni šminki z dobro pigmentacijo in nežen dnevni makeup.

Kakšen je tvoj trenutni makeup izbor?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.