Unikatna, bleščeča in posuta s perlami

Modne objave so na mojem blogu bolj izjema kot pravilo. Ker si želim popestriti dogajanje v mojem kotičku, ti danes predstavljam en preprost pomladno-poletni outfit, ki je primeren za hladnejše poletne večere ali deževne dneve.

Lokacija slikanja je preprost park sredi Trbiža in imela sva veliko srečo, ker je bil prazen. Čeprav Trbiž sam po sebi ne deluje nič posebnega, so tam skriti kotički, ki jih je prijetno obiskati. Če želiš tja zgolj na kavo, boš iz Kranjske Gore s kolesom potrebovala le eno uro.

Unikatna, bleščeča in posuta s perlami

Na fotografijah nosim super udobne in cenovno ugodne kavbojke iz trgovine MST (Modni studio tinkerbell), ki jo najdeš na Jesenicah (Mercator center) in v Kranju (planet Tuš). Noro vesela sem, da je v moj konec prišla trgovina z drugačnimi in hkrati ugodnimi oblačili. Vse pohvale Sanji. Da se prepričaš tudi sama obišči njen FB in IG profil. Kavbojke seveda niso moj edini kos iz trgovine.

Uhani in prstan v obliki kapljice so delo Ane, ki prihaja iz Škofje Loke. Les je zelo prijeten za nosit in nujno preveri Anino delo. Najdeš je pod imenom Unikatni nakit Ana Bučar (FB in IG). Ima krasne izdelke in zelo so mi všeč oblike nakita, ki ga izdeluje (kapljice, oblaki, trikotniki, srčki …). Imela bi … vse!

Espadrille so iz Deichmanna in jih imam že drugo sezono. Ker obožujem čevlje, sem si izbrala bolj vpadljiv, bleščeč par v mareličnoroza barvi. Ja, rada sem kičasta.😃

Bel oversized pulover je iz H&M in mi na začetku ni bil ravno všeč. Se mi zdi, da mi ta trend ne pristaja najbolje. Ampak, ker je zatikanje v hlače in, je bila to super rešitev in pulover je super izpadel. Večje luknjice ga naredijo zračnega in izpade lahkotno.

Še nekaj podrobnosti iz objave:

~ Bell HypoAllergenic lak za nohte v odteneku Moscow,

~ torbica River Island,

~ očala Next.

Se bereva kmalu.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.