Zakaj imam rada jesen?

Medtem ko večina žaluje za vročim poletjem, sem sama komaj čakala jesen. Ima svoj čar in vsako leto znova se je močno razveselim.

Zakaj imam rada jesen?

~ Barve. Vsi odtenki rdeče, rumene, oranžne in rjave naredijo pokrajino noro romantično. Vsa pokrajina je odeta v prelepe tople barve, ki kar kličejo po njenem občudovanju.

~ Šelestenje listov pod nogami. Sem kot majhen otrok, ki ji je šelestenje listev noro zabavno in prijetno.

~ Pletenine. Občutek mehkih, udobnih in toplih pletenin na koži je krasen.

~ Kostanj. Sprehod po mestu in vonj po sveže pečenem kostanju … Je sploh treba še kaj dodati?

~ Sladki vonji sveč. Rada imam dišeče sveče in njihove sladke jesensko zimske vonje. Že sam soj sveč pričara čarobno vzdušje.

~ Kamin. Toplota, ki jo oddaja kamin je neverjetna. Zavita v deko bi lahko ure in ure ležala pred njim. Zraven pa skodelica toplega kakava.

~ Tople UGGice. Meni so to najbolj udobni in topli jesnsko-zimski čevlji. Če bi bila cena nižja, bi zagotovo imela kak par več. Moja želja so tiste z mašnicami v pudrasto roza barvi.😉

~ Gležnarji. Ker je v njih vsaka pot lahka, so prijetni za hladnejša jutra in še vedno ne pretopli za tople popoldneve.

~ Bližajoči se prazniki. Če odmislim dejstvo, da bodo trgovine a la Tedi in Kik vsak čas polne novoletnih okraskov, se jih letos res noro veselim. Vsa ta evforija in kič se mi letos še kako dopadeta.

~ Najina obletnica. Za konec pa najslajše. To je čas, ko sva se spoznala in ko se je rodila najina ljubezen. Najlepši trenutki. Letošnja bo še toliko bolj posebna.

To je le nekaj razlogov zakaj imam rada jesen. Kako se ti razumeš z jesenjo? Ti je všeč? Ali si bolj poleten, morda celo zimski tip človeka?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.