Zakaj sem izbrala Nuna voziček?

Ne vem, kako je bilo pri tebi, a sama sem že dolgo pred zanositvijo sanjala o otroškem vozičku. Moja želja je bila znamka Stokke. Zakaj? Prepričal me je vizualno, takrat mi ostalo ni bilo pomembno. Važno, da je lep.

Ko je prišel ta veseli dan ali bodoča mami gre kupit voziček, je bila želja po Stokke vozičku še vedno prisotna. Hkrati pa sem vedela, da za po mojem terenu ni najbolj praktičen. Kaj pa zdaj?

Ob obisku trgovine Mali zakladi me je neka energija povlekla k znamki Nuna. Prijazna prodajalka mi je brez problema vse razložila, pokazala in odgovorila na vsa moja vprašanja. Verjetno sem spraševala tudi neumnosti, a tako pač je, če voziček kupuješ prvič. V sebi sem bila prepričana, da je Nuna Demi Grow voziček tisti pravi. Pogledala sem tudi ostale, a mi je pri vsakem nekaj manjkalo.

Zakaj sem izbrala Nuna voziček?

Ta voziček ima praktično vse, kar potrebujem. Kompaktno podvozje, kvalitetna kolesa, ki so kos vsakemu terenu, športni del, ki se popolnoma poleže, prostorna košara z že všito strehico proti soncu ali vetru, dežna prevleka za oba dela, zimska vreča, ogromna košara z dodatno košaro za v trgovino, nastavki za lupinico in dodatno košaro (primerno za dvojčke), lep dizajn, več različnih barv … pa še kaj bi se našlo. Skratka osnovna oprema je tako bogata, da ne rabiš nič več.

Kaj pa cena? Voziček sodi v višji rang in sigurno ni poceni. Pa vendar mi po treh mesecih uporabe ni popolnoma nič žal za to investicijo. Kupila bi ga ponovno.

Mogoče bi za to ceno dobila še lupinico, mogoče bi za pol manj prav tako dobila kvaliteten voziček ali pa tudi ne. Kar vem, je to, da sem izbrala kvaliteten voziček in to je bistvenega pomena.

Seveda sem obiskala tudi druge trgovine, obrnila splet, si pogledala en kup ocen in videov, da bi se še dodatno prepričala, da je moja izbira prava.

Se pa splača spremljati akcije, kajti sama sem ga kupila na black friday in tako privarčevala za lupinico.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.