Zimske Bell HypoAllergenic novosti

Zimske Bell HypoAllergenic novosti so že nekaj časa na voljo na bodizenska.si. Danes ti bom predstavila tri izmed njih: Aqua Jelly tekočo podlago, porjavitveni puder in fiksirni puder v prahu.

Aqua Jelly tekoči puder

Lahka in gelasta tekstura, z matirnim in vlažilnim učinkom, je idealna kombinacija za hladnejše in bolj suho ozračje. Čeprav podlaga ne sodi med najbolj prekrivne, mi je všeč, ker je zelo lahka. Kože ne obteži in naredi zelo svež in naraven videz. Primerna za vse punce, ki niste ljubiteljice težkih podlag in ste zagovornice naravnega videza. Nanašanje in zabrisovanje je enostavno. Bistvene razlike pri nanašanju z gobico ali čopičem nsem zaznala. Podlago imam v odtenku 01. Na voljo v treh odtenkih, po ceni 9.89 €. 


  Fiksirni puder v prahu “Mat loose”

Matira kožo in naredi nežno žametno plast. Učinek je podoben kot pri fiksirnem pudru v kamnu, le da je tu malo več prašenja. Priložena je črna gobica za nanašanje, ki pri meni služi le za zaščito pred posipanjem iz lončka. Puder raje nanašam z gobico, ker mi je tovrstni način nanašanja bolj všeč. Cena je ugodna, izdelek stane 5.89 €.


Porjavitveni puder “Multi Bronze”


Lahka, žametna tekstura z nežno pigmentacijo in svetlečim učinkom. Izdelek  je vsestranski. Če želim le nežno poudariti poteze in dodati pridih bisernosti, ga uporabim samostojno. Če želim močnejše ličenje, ga uporabim kot dodatek osvetljevalcu ali rdečilu. Pigmentacija ni preveč intenzivna in z nanosom ne moreš pretiravati. Doda pa tisto svežino, ki ti včasih primankuje. Odtenek 02 je mešanica rdečila, bronzerja in osvetljevalca, za vse punce, ki se rade malo posvetijo. Na voljo so trije različni odtenki po ceni 6. 29 €.


Gel za oblikovanje obrvi “Brow maker”


Vodoodporni gel z mehko teksturo in pudrastim finišem, je izdelek, ki doda piko na i tvojemu videzu. Enostavno se nanaša in je dolgo obstojen. Na roki deluje nekoliko sivkasto, a na obrveh ta sivina ne pride do izraza. Čeprav so mi ljubši svinčniki za obrvi, sem ta izdelek vzljubila, ker na obrveh deluje naravno in se z lahkoto nanaša. Le odstranjevanje traja nekoliko dlje časa, kar konec koncev je izdelek le vodoodporen. Na voljo je v treh odtenkih, jaz imam odtenek 01. Zanj boš odštela le 5.19 €.

Vse izdelke dobiš tukaj.

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.