Baby shower ~ ideje za darila

V zadnjem času je baby shower vedno bolj popularen tudi pri nas. Sama sem ga imela in res sem vesela, da so mi ga prijateljice pripravile. Če pa tudi tebe v bodoče čaka organizacija baby showerja, imam zate pripravljene ideje za darila, tako za mamico, kot tudi za dojenčka.

Pred nakupom darila, bodočo mamico s prijateljicami zaslišite, kaj si želi, da ne kupite nekaj kar že ima ali ne misli uporabljati.

Baby shower ~ ideje za darila
Darila za mamico

Pripravljeno kosilo ~ ko si v zadnjem mesecu nosečnosti in ti trebušček vsakodnevna opravila že pošteno otežuje in te hitreje izčrpa, je pripravljeno kosilo zadetek na loteriji. Pa tudi v prvih tednih po porodu je polna skrinja pripravljenih jedi neprecenljiva.

Darilni paket Lepa mami ~ verjamem, da se vsaka mamica, ko ji čas dopušča, rada razvaja. Ta darilni paket ji bo polepšal marsikateri dan. Na voljo že pripravljeni paketki, lahko pa ga s prijateljicami oblikujete kar same (mojega si lahko pogledaš tukaj).

Soparnik ~ v začetnih mesecih uvajanja GH sem ga uporabljala vsak dan, kasneje redkeje. Prihranil mi je ogromno časa in umazane posode.

Dojenčkov dnevnik ~ na voljo jih je veliko, od minimalističnih, do nadvse pisanih. Pred nakupom obvezno preveri, če ga bodoča mamica že ima. Jaz imam namreč kar tri.😉

Fotografiranje novorojenčka ~ naložba vredna vsakega centa. Vedno z največjim veseljem pogledam profesionalne fotografije najine male štručke. Nas je slikala Daša (Studio Prisposobe) in sem s slikami izredno zadovoljna.

Darila za dojenčka

Gnezdece ~ pri nas je bil v uporabi vse dokler ga Julija ni prerasla, približno pol leta. V njem je mirno spala in ni bila utesnjena. Zame je bil nepogrešljiv in ga toplo priporočam. Pri nakupu izberi takega, ki ima snemvljivo prevleko. Moj je ni imel in sem vedno morala oprati celega.

Prenosna/obposteljna posteljica ~ zelo praktična za mamice, ki bodo otročka imele v svoji sobi, ampak ne v svoji postelji. Obposteljna postelja ti olajša nočno vstajanje, dojenčka imaš blizu, a še vedno v njegovi posteljici. Prenosna posteljica slej ko prej pride prav, sicer večina apartamajev, hotelov jo ponuja, pa vseeno je fino imeti svojo.

Pripomočki za hranjenje ~ hitro pride dan, ko malček prične jesti gosto hrano in posledično bo kmalu potreboval svoj krožnik, pribor, skodelico, termo posodico in slinček. Priporočam takega, ki se prilepi na podlago in vsaj nekaj časa ostane na svojem mestu. Ponudba je tu ogromna in motivi tako lepi, da se težko odločiš za enega.

Personalizirano darilo ~ kaj je lepšega od deke, brisače ali ninice z malčkovim imenom?

Igralna podloga ~ v določenem starostnem obdobju je zelo uporabna. Otroček se na njej zamoti, opazuje, prijema igračke … s tem darilom res ne moreš zgrešiti.

Upam, da ti kak predlog pride prav.

Si imela ali organizirala kak baby shower? So ti moje ideje za darila všeč? Bi morda z mano delila še kak dober predlog?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.