Back to school makeup bag

Tako, novo šolsko leto se je začelo. Poleg učenja bo zagotovo prineslo ogromno lepega. Za marsikoga bo to vstop v novo obdobje in okolje, kjer bo polno novih poznanstev in priložnosti. Za nekatere bo vstop v že poznani svet, ki pa vsako leto prinese en kup dogodivščin. Kakorkoli, želim ti, da bo to šolsko leto zabavno, polno dogodivščin, nagajivih nasmehov, zaljubljenih pogledov in na novo usvojenega znanja.

Da pa bo začetek septembra malenkost bolj sladek, ti predstavljam back to school makeup bag, ki vsebuje jesenske Catrice in Essence novosti. Dostopne so/bodo praktično v vseh drogerijah in kot vedno, po noro ugodnih cenah.

Back to school makeup bag

Tekoča podlaga Essence #instaperfect v devetih odtenkih je noro ugodna (stane manj kot 5 €). Srednje prekrivna podlaga, ki naredi svež  videz in kožo matira, a ne da maskastega videza. Moja je v odtenku 30 ~ funny ivory in je zaenkrat malenkost presvetla, bo pa v zimskih mesecih ravno pravšnja. Po dolgem času sem preizkusila Essence podlago in priznati moram, da mi je ta všeč.

Za nepravilnosti bo poskrbel Camouflage healthy glow korektor v odtenku 10 ~ light ivory, ki je super za prekrivanje podočnjakov. Na voljo samo še v enem odtenku (20 ~ light neutral) in v mat različici (trije odtenki). Kljub temu, da gre za drogerijski korektor, me je navdušil. Vsedanje v gubice je minimalno. Cena 3 €.

Za izrazite oči, ne pozabi na maskaro. Vodoodporna ali klasična? Catrice The little black one volume maskara prihaja v obeh različicah. Moja je vodoodporna in ima zelo majhno ščetko kar me je na začetku motilo. Sčasoma sem se nanjo privadila. Z njo lahko dosežeš vse trepalnice in tudi pri spodnjih z nanašanjem ne boš imela težav. Naredi lep volumen in ne zlepi trepalnic. Po drugi strani pa ima Catrice tudi boljše maskare. Zanjo boš odštela malo manj kot 5 €.

Če si ljubiteljica rdečil, potem bo Catrice blush box zaokrožil celoten videz. Mat ali sijoče rdečilo v šestih odtenkih. Nežna in ne preveč intenzivna pigmentacija za ravno prav obarvana lička. Moj je v odtenku Glistening Pink (4 €).

Šminka sicer ni iz nove kolekcije, a je krasna za v šolske klopi. Nevpadljiva bleščeča nude šminka iz kolekcije shine on! za nežen sijaj na ustnicah.

Kaj pa je v tvoji back to school makeup torbici?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.