Bell HypoAllergenic metalic laki za nohte

Sledi zadnja objava o Bell HypoAllergenic novostih. O novi Nude Liquid Powder tekoči podlagi lahko več izveš tukaj (res je super podlaga), metalic šminke pa te čakajo tu. Danes te bom popeljala v svet metalic lakov za nohte. Je tudi tokrat obstojnost lakov tako dobra kot pri ostalih Bell lakcih?

Bell HypoAllergenic metalic laki za nohte

Metalic kolekcija ima rdečo nit, ki se odraža v odtenkih in njihovih imenih. Barvna lestvica lakov je zelo podobna odtenkom šmink, imena pa so v večini kar enaka. Na voljo je pet različnih odtenkov, ki morda niso ravno pomladni, a so noro lepi. V moji zbirki so Majorca, Mexico city in Moscow.

~ SHANGHAI deluje izredno lep zelen odtenek, ki se ga v zbirki ne bi branila.

~ MAJORCA je zlatorjav odtenek, ki je na prvi pogled zelo podoben odtenku šminke, ki ga imam.

~ AMSTERDAM bogat vijolični odtenek, ki je dokaj temen. Na soncu se čudovito posveti. Obožujem ta odtenek.

~ MEXICO CITY je bolj svetlo vijoličen in tu je metalic efekt najbolj izrazit.

~ MOSCOW je čudovit rdeč odtenek! Če imaš rada rdeče nohte, ti lak toplo priporočam. Tako kot pri šminkah, me je tudi pri lakih ta odtenek najbolj prepričal.

Od trojice odtenkov, ki so v moji zbirki, je Moscow tisti, ki bi ga lahko nosila vsak dan. Rdeča barva laka mi je že od nekdaj med najljubšimi in ta odtenek rdeče je ravno prav jagodni in ima čudovit sijaj.

Nanos je zelo preprost, čopič je za moj okus ravno prav širok, da z njim lahko natančno prekrijem celotno nohtno ploščo. Dovolj prekrivna je že ena plast, a se sama vedno poslužujem dveh. Obstojnost pa je … neverjetna! Točno taka kot jo od Bell lakov pričakujem. Po šestih dnevih je lak skoraj nedotaknjen. Se ne kruši in ob predhodnem nanosu fluo podlaka, mi niti en odtenek ni obarval nohta. Tako kot vsi laki s perlami, so tudi ti metalic laki za nohte trdovratni pri odstranjevanju.

Če želiš dolgoobstojne lake po ugodni ceni (ti stanejo 4.49 €, navadni tudi manj) je Bell prava izbira (bodizenska.si). Če pa bi rada videla bolj pomladna odtenka, klikni tu, kjer je lanskoletna objava o Bell lakcih.

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.