Bell HypoAllergenic NUDE LIQUID POWDER tekoča podlaga

Ko pri Bell HypoAllergenic sporočijo, da bodo k nam prispele novosti, jih vedno zelo težko pričakujem. Tokrat so nas razveselili z novimi tekočimi podlagami, metalik šminkami in laki za nohte. Bom tudi tokrat tako navdušena nad novo ponudbo?

Nova Bell HypoAllergenic NUDE LIQUID POWDER tekoča podlaga

Kot je za Bellove podlage značilno, so tudi tokrat odtenki zelo svetli (izbiraš lahko med štirimi odtenki). Odtenek 01 je tokrat še malenkost svetlejši kot ostale njihove podlage. Ker je zame malenkost presvetel, mu dodam kapljico Collistarjeve podlage in odtenek je perfekten. Kljub temu se podlaga in njeni učinki ne spremenijo.

Nude liquid powder je podlaga z zelo tekočo teksturo, ki jo doziraš s pomočjo kapalke. Glede na teksturo je kapalka najbolj uporabna izbira. Nakapaš toliko, kolikor je potrebuješ. Čeprav je prekrivnost odlična, na meni ne deluje maskasto in težko. Odlično prekrije mozolje in je moj vsakodnevni must have, ker je moja koža trenutno v čudnem stanju. Kljub mat efektu mi ne poudari suhih predelov okoli nosu in tudi pri brisanju nosu je ne boš tako zlahka odstranila.

Nanašam jo s čopičem in nato še potapkam z gobico. Kar me je pri podlagi še presenetilo je to, da je tudi brez primerja dolgo obstojna.

Bell HypoAllergenic Nude liquid powder tekoča podlaga je v primerjavi z ostalimi Bell podlagami najbolj prekrivna, svetlejša in ima res pravi mat zaključek. Cena je za par evrov višja, stane 12.99 €, kar je še vedno zelo ugodno. Mi je tudi veliko bolj všeč kot Maybelline Superstay podlaga. Če so ti bližje lahkotnejše podlage, ti priporočam Aqua Jelly podlago, ki je bila moja stalnica celo zimo.

Trenutno so novosti na voljo le v spletni trgovini bodizenska.si, kmalu pa bodo tudi na prodajnih poličkah izbranih drogerij (Tuš, Nama, Maxi).

P. S. Collistarjeva podlaga na roki deluje veliko bolj oranžno kot v resnici.

Mene je podlaga navdušila in ti jo priporočam.

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.