Boho Green ekološki laki za nohte

Ker sem imela krajšo pavzo od Shellaca, sem si v tem času privoščila igranje z različnimi laki za nohte. Preizkusila sem krasne Bell HypoAllergenic metalic lake in prvič ekološke lake znamke Boho Green. Priznam, nisem kaj dosti pričakovala, ker sem se s tovrstnimi laki srečala prvič.

Nikoli se nisem poglabljala v sestavo lakov, ker sta mi pri lakih pomembni predvsem obstojnost in prekrivnost. Kakorkoli, Boho Green ekološki laki za nohte vsebujejo od 69 do 85,3 % naravnih sestavin in so veganski.

Boho Green ekološki laki za nohte

5 ml steklenička z lesenim pokrovčkom je na videz zelo izstopajoča in očem privlačna. Cena posameznega laka je 5.99 € in je za tovrsten izdelek povprečna. Čopič ima malenkost trše ščetine in je med tanjšimi (širina je podobna Kiko lakom).  Ker je moja nohtna plošča široka, bi si želela širši čopič, je pa za nanašanje laka na nogah super.

Pozitivno sem bila presenečena nad prekrivnostjo. Pri odtenku Melody je dobra, vendar vseeno za tisto lepo in polno prekrivnost potrebuješ dva nanosa. V kompletu z lakom sem prejela tudi nad in podlak, za katera menim, da služita svojemu namenu. Oba staneta 5.99 €.

Tudi z obstojnostjo sem zadovoljna. Lak mi je brez problema zdržal 5 dni, čeprav sem bila mnenja, da bom po treh dnevih že morala delati popravke. Laki tudi nimajo tistega inteznivnega vonja kot sem ga vajena pri ostalih.

Melody je vijolično roza odtenek.

Če si želiš preizkusiti ekološke lake, ki hkrati ponujajo pester nabor barv (od pastelno roza, zemeljskih, pa vse do intenzivno živahnih odtenkov), klikni na kozmetix.si in preveri celotno ponudbo. Hkrati pa ne pozabi vtipkati kode “MAYA”, ki ti prinese 15 % popust. P. S. Tam najdeš tudi super negovalne izdelke, ki jih sama obožujem. Toplo ti priporočam ogled Mia Höytö ponudbe (Lumous serum, Säihke tonik in Sievä čistilna krema so moji cukrčki).

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.