Clay Ritual novosti: prenovljena podoba in novi izdelki

Tina iz glina.si nikoli ne počiva. Če je svoji zbirki dodala super kjut linijo glinenih izdelkov po imenu Clay ritual, nas je pred časom presenetila z novo podobo in izdelki. Katere so Clay ritual novosti?

Glinene maske

Moja stalnica je “GREY” glinena naska. Porabila sem že tri lončke in četrti (BLACK) že čaka na uporabo. Prvotni GREY različici sta se pridružili še GREEN in BLACK glineni maski. Zelena je najprimernejša za suho in zrelo kožo, črna pa za mastno in problematično kožo.

Glineno masko imam rada, ker imam po njeni uporabi občutek čiste kože in zdi se mi, da kar posrka vase odvečni sebum. Poleg tega je vsaka maska sveže pripravljena tik pred uporabo, sestavine so naravne in izdelki niso testirani na živaih.

Cena posamezne maske je 5.95 € (grey) in 9.95 € (black in green).

Glinena dezodorantska krema FRESH

Če me je na začetku nanašanje dezodoranta s prsti nekoliko motilo, sem se na to sedaj popolnoma navadila. Odlikuje ga svež vonj po citrusih, tekstura, ki se med prsti lepo raztopi in enakomerno razmaže pod pazduhami. Nekaj časa mu dam, da se vpije v kožo, šele nato oblečem majico. Preprečuje neprijeten vonj, potenje ne povsem. Staro podobo je zamenjala nova, ki nakazuje, da je izdelek primeren za punce in fante. Na voljo pa je tudi dezodorantska ploščica.

Cena kreme je malo manj kot 10 € , ploščica stane slabih 12 €.

V ponudbi so poleg omenjenih izdelkov tudi glinena mila, pilingi za telo, balzam za ustnice, trdi šamponi, čistilna ploščica za moške (za obraz in telo), krema za obraz in mazilo proti celulitu.

Ponudba je velika in mene najbolj mikata balzam za ustnice in krema za obraz. Vse izdelke pa lahko kupiš tu. S kodo “BGLINA” imaš tudi 10 % popust.

 

Priporočam ti še naslednje objave

6 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.