CLAY RITUAL vs. SCHMIDT’S

Primerjava dveh naravnih dezodorantov, en v lončku, drugi v stiku: Clay ritual vs. schmidt’s.

Poleti je izbira pravega dezodoranta še kako pomembna. Mislim, da si nihče ne želi sprehajati naokoli z neprijetnim vonjem. Pri naravnih dezodorantih sem bila vedno skeptična, če res opravljajo svoje delo.

CLAY RITUAL je glineni dezodorant, ki ne vsebuje umetnih in škodljivih snovi. Vsebuje čisto belo glino, karitejevo maslo, eterični olji limonske trave in evkaliptusa. Omenjene sestavine zagotavljajo svežino skozi celoten dan in preprečujejo potenje. Po nanosu pazim le, da si prehitro ne oblečem majice in ga z njo obrišem. Nanos po britju? Brez panike, zelo je nežen in nič ne draži kože. Pri daljših nohtih svetujem uporabo lopatke, da ti dezodorant ne zleze pod nohte.😉 Vonj je neizmerno prijeten, svež. Kupiš ga za slabih 12 € na licila.si.

SCHMIDTS’ dezododorant z vonjem limete in bergamotke vsebuje kokosovo olje, karitejevo maslo, soda bikarbono, olje jojobe, vitamin E, eterični olji bergamotke in limete. Vonj je izredno svež, prijeten in bi ga lahko vonjala v nedogled.😃 Ker je v stiku, je nanašanje bolj enostavno kot pri Clay-evem. Prav tako stane slabih 12 €, dobiš ga na specia.si. Tudi pri tem dezodorantu počakam kakšno minuto preden se oblečem, da nimam sledi na oblačilih. Na voljo je kar nekaj različnih vonjev, sama imam na wish listi sivko&muškatno kaduljo ter vrtnico&vanilijo.

Naravni dezodorant je učinkovit in nežen do kože. Mene sta oba prepričala! Mi je pa zaradi nanašanja schmidt’s-ov malenkost ljubši.

Si katerega izmed omenjenih že preizkusila?

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.