Črni petek ~ je res vreden evforije?

Če se prav spomnim, nekaj let nazaj pri nas ni bi bilo neke evforije okoli črnega petka. Letos imam občutek, da se o tem govori že 14 dni. In mislm, da se prah okoli popustov še nekaj časa ne bo polegel.

Črni petek ~ je res vreden evforije?

DA, če nekaj RES potrebuješ in lahko pri tem tudi prihraniš kak evro. Morda izkoristiš popust za nakup dražje stvari, kjer že 10 % pomeni 100 €. To sem izkoristila tudi sama in pri nakupu dražje stvari prihranila skoraj 200 €. Ker se pripravljava na prihod novega člana, vsak prihranjen evro pomeni ogromno. Kajti otroška oprema je lahko zelo draga. Po drugi strani pa že tu lahko narediš selekcijo in že v štartu izbereš izdelke, ki niso priznanih znamk. Seveda, stvar okusa in izbire. Črni petek je super tudi za nakup izdelkov na zalogo, za katere veš, da jih boš zagotovo uporabljala. Ali pa nakup božičnih daril.

NE, če kupuješ le zato, ker je nekaj poceni. Hrčkanje ni nikoli dobro, ker pogosto ti izdelki ne dobijo ustreznega mesta in potonejo v pozabo. Ne nasedaj ponudbam v smislu “Tega ne smeš zamuditi!” ali “To je enkratna priložnost.” Počakaj kakšen mesec in videla boš, da bodo izdelki slej ko prej v akciji brez velikega pompa.

Črni petek je super, če kupuješ s trezno glavo in v svojem finančnem okviru. Ponudbe so hitro lahko zavajajoče in te lahko pripravijo v nakup nepotrebnih stvari. Sama sem vesela, da sem kupila le tisto, kar potrebujem in še to mi bo služilo kar nekaj let. So pa kilometrske kolone na blagajni utrujajoče.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

  • Se popolnoma strinjam z napisanim. Brezglavo nakupovanje le zato, ker je vse znižano, je čisto mimo. Če pa v tem času kupuješ kaj, kar bi kupil tako ali tako, pa se precej splača. Le gneča vsepovsod je malo pretirana.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.