Dnevnik ~ 11. mini svečka

Tako, leto je že skoraj naokoli in čas je za zadnji dnevnik, kajti 11. mini svečka je upihnjena in počasi se pripravljam na Julijino praznovanje prvega rojstnega dne. Pred tem nas čaka še cake smash fotografiranje. Tudi tokrat se bomo prepustili fotografskemu objektivu Studia Prispodobe.

Dnevnik ~ 11. mini svečka

Vsi starši pravijo, da šele, ko imaš otroke vidiš, kako čas hitro beži. In s tem se ne bi mogla bolj strinjati. Če pomislim, da sem še nedolgo nazaj v naročju držala malo stručko, ki je danes prava mala radovednica, me pri srcu kar malo stisne. Po drugi strani pa sem neverjetno ponosna na vsak njej dosežek in napredek.

Iz dneva v dan je večja klepetulja in ni je stvari, ki je ne bi zanimala. Najbolj je navdušena nad raziskovanjem predalov in vso vsebino, ki je notri. Je sploh treba napisati, da se soba v petih minutah spremeni v kaos?! Se pa počasi tudi navaja, da stvari potem stlači nazaj v predal. Je tudi krasna hišna pomočnica. Vedno mi priskoči na pomoč, ko zlagam perilo. In pa knjigice. Neverjetno lepo jo je gledati, kako jih lista in zraven spušča raznorazne glasove.

Ena izmed večjih sprememb tega meseca je tudi ta, da se ne doji več. Čez dan sicer že nekaj časa ni več kazala interesa, bolj se je crkljala čez noč. Danes pa tudi tega ne potrebuje več. Če se zbudi, ji popravim dudo ter ninico in zaspi nazaj. Koliko časa bo to obdobje trajalo, ne vem. Lahko, da se bo že danes vse obrnilo na glavo.

Kar se vrtca tiče, pa so se stvari obrnile tako, da bo do maja lahko doma. Kar mi je super, ker bova imeli še tri mesece za naju.

V kolikor bi te zanimalo, kako smo preživljali mesece, pa si vse objave lahko prebereš tukaj.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.