Dr. Organic dnevna in nočna krema iz kakavove linije

V poletnih mesecih je k meni pripotoval paket s kakavovo linijo. Vseboval je pet izdelkov, o katerih sem na kratko pisala tu. Če sem se masla in pilinga za telo lotila takoj, sta dnevna in nočna krema na svoj trenutek malce počakali. Zakaj? Namenjeni sta suhi koži, kar pomeni tudi, da sta veliko bolj bogati in sta za mojo mastno kožo bili v poletnih mesecih preveč.

Najprej sem se lotila testiranja dnevne kreme, ki sem jo tudi v celoti porabila, kasneje je na vrsto prišla tudi nočna.

Dr. Organic dnevna in nočna krema iz kakavove linije

Dnevna krema, ki poleg kakavovega masla, vsebuje še sok aloe vere, kokosovo in avokadovo olje ter sadni izvleček marelic, dateljev in kokosa. 

Njena tekstura je bogata, maslena in veliko bolj mastna od mojih “običajnih” krem. Zato je bila v začetni fazi uporabljena v nočni negi. Kljub začetno daljšemu vpijanju, sem po njej zelo rada posegala. Kožo mi je čez noč izdatno nahranila in navlažila. S prihodom jeseni, hladnejšega ozračja in tudi nosčnosti, pa je moja koža začela postajati bolj suha in je že čez dan potrebovala bogatejšo kremo. Tokrat se je hitreje vpila in mi kože ni dodatno mastila. Uporabljala sem jo z in brez ličil. Na kožo je delovala izredno pomirjajoče in vlažilno.

Nočna krema je veliko bolj gosta. Razlika je že v sami mazljivosti in sveda njeni sestavi. Vsebuje kakavovo maslo, sok aloe vere, olje sončničnih semen, čebelj vosek, kokosovo olje, olje mangovih semen, šipkovo olje, sadni izvleček dateljev, marelic in kokosa.

Krema je trenutno zadnji korak večerne nege. Pred njo uporabim tonik in Mneral 89. Koža je zjutraj sijoča, nahranjena in občutno manj izsušena. Koža jo vpija počasi in po njeni uporabi ni mastna.

Obe kremi sta primerni za suho kožo, kar moja trenutno je. Nočni bom čez čas primešala kapljico olja, da bo zimska nega dovolj bogata.

Če bi ju želela preizkusiti tudi sama, obišči spletno stran lepaznaravo.si.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.