Essence boys & girls

Pred kakšnim mesecem sem v test prejela tri izdelke iz essence trend kolekcije z imenom boys & girls. Kot že ime pove, je kolekcija namenjena fantom in puncam. Pred kratkim sem v objavi Catrice in essence seznam želja pisala o izdelkih, ki se mi iz omenjene kolekcije zdijo najbolj zanimivi. Nekateri so se znašli ravno v tem paketku.

Essence boys & girls trend kolekcija bo na voljo februarja in marca.

Embalaža kolekcije je minimalistična. Klasično črno-belo kombinacijo so pri nekaterih izdelkih popestrili z mint in vijoličnimi detajli. V ponudbi boš našla kremo za nohte in obnohtno kožico, pilico, pinceto, mehak svinčnik za oči, svinčnik za obrvi, gel maskaro za obrvi in trepalnice, gladilni piling in balzam za ustnice, masko za obraz, kamuflažni kremni korektor, osvežilni in vlažilni primer stik, matirni in utrditveni puder ter toaletno vodo 4 every 1.

Izdelki essence boys & girls na testu

Kremni kamuflažni korektor v plastični posodici s kompaktnim pokrovom dobiš v dveh različnih odtenkih. Brez težav se zabrisuje z gobico ali prsti, manjše mozoljčke dobro prekrije, pri izrazitejših podočnjakih potrebuje nadgradnjo, se pa ob pretiranem plastenju nabere v gubice. Pri mastni koži ga je potrebno dobro fiksirati, ker se sama svetim bolj in hitreje kot pri tekočih korektorjih.

Osvežilni in vlažilni primer stik ob stiku s kožo res povzroči nor občutek svežine. Tekoča podlaga se brez težav nanaša, vendar drugega kot te svežine, pri primerju nisem zaznala. Ne matira kože in ne preprečuje mastnega videza.

Matirni in utrditveni puder je moj najljubši izdelek objave. Priloženo ima gobico, v pokrovčku pa se skriva ogledalo. Odlično matira podlago in ne poudari suhih predelov. Podaljša obstojnost podlage. Primeren je tudi za kasnejše hitre popravke.

Na poličke drogerij v prihajajočih mesecih prihaja ogromno zanimivih kosov ličil. Sama se jih noro veselim.

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.