Jesenske lepotne novosti

V zadnjih dveh mesecih se je nabralo kar nekaj lepotnih novosti. Danes ti jih bom na kratko predstavila in morda boš našla kak izdelek tudi zase.

Jesenske lepotne novosti

Super Siberica šampon in čistilni gel v peni za mastne lase

Linija, ki je že na pogled zelo privlačna in naredi poličko v kopalnici malo bolj stajliš. Naravnim šamponom se ponavadi izogibam, ker sem po njih vedno imela občutek, da las sploh nisem umila. No, tega občutka pri Super Siberici ni. Lasje so lepi, voljni, sijoči, manjka jim le malenkost volumna. Ampak to se da hitro urediti. Čistilni gel v peni pa je izdelek, ki kar posrka umazanijo z lasišča. Uporabim ga 1x na teden ali 14 dni.

Oba izdelka vsebujeta meto, retinol in brezo. Kupiš ju tu.

Butters maslo za telo in ustnice

Butters masla so pri meni že stalnica. Preizkusila sem belly butter, mango, ananas, višnja-banana, kakav, mama & baby maslo, CBD in novost malina-vanilija. Zaznamuje ga izredno prijeten, ravno prav sladek vonj. Poleg ananasa in višnje, je postal moj najljubši buttersek. Masla so pri meni nepogrešljiva pri dnevni negi nog. Če pa zraven še božansko dišijo, pa toliko bolj.

Za nego ustnic skrbim celo leto. V jesensko-zimskem času se poraba balzamov močno poveča. Lip butter v noro lepi embalaži na potisk in v treh različnih vonjih, je nujen v vsaki ženski torbici.

Izdelka kupiš tukaj.

Kozmetika Afrodita

Pri tonikih sem bolj slaba. Nekaj časa jih redno uporabljam, nato tudi po več mesecev ne. Re-balance solution tonik za mastno kožo z izvlečkom probiotikov je novost, ki jo uporabljam zadnji mesec. O učinkih na kožo pa malo kasneje.

Druga Afroditina novost, ki me je totalno navdušila, je Aqua MIX lahka hranljiva krema, ki jo uporabljam kot nočno kremo. Izredno prijetnega vonja in teksture. Kožo pusti svilnato in nič mastno. Pokukam še za druge različice.

Nivea čistilno olje za normalno kožo

Olje, ki temeljito odstrani vsa ličila in se ob stiku z vodo spremeni v mleko. Najprej ga s suhimi rokami nanasem na obraz, ga vmasiram v kožo, nato si zmočim roke in še malo masiram obraz. Odlična novost, ki jo bom sigurno kupila ponovno.


Tokrat so me jesenske lepotne novosti v celoti navdušile. Upam, da bo tudi tebi katera izmed naštetih všeč.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.