KOKO ~ glineni mousse za telo

Mleko in maslo za telo sta nam vsem dobro poznana, saj jih na trgu najdeš ogromno. Lansko leto so velik bum naredili jogurti za telo (kaktusev od TBS mi je zelo všeč, o njem sem pisala tu). Letos pa so pri glina.si na trg poslali vilinčico KOKO oziroma glineni mousse za telo.

KOKO ~ glineni mousse za telo

Vonj ~ sladek vonj po kokosu, ki spominja na bounty čokoladico.

Tekstura ~ izredno puhasta, nežna in penasta (podobna kremi za obraz, o kateri sem tudi že pisala, klik). Med prsti se hitro stopi in lepo maže, je pa malenkost bolj mastna in rabi svoj čas, da se popolnoma vpije.

Učinek ~ gladka, navlažena in mehka koža. Po britju mi mousse na koži ni povzročil iritacij, prej bi rekla, da mi je kožo pomiril.

Kljub temu, da je glineni mousse po vonju zelo poleten, bo primeren tudi za jesensko-zimski čas. Kdo ve, morda nas pa Tina preseneti še s kakšnim bolj zimskim vonjem.

O znamki Clay Ritual sem na blogu že veliko pisala, uporabljala sem deo, kremo, maske, piling … vse to boš našla, če v iskalnik vtipkaš Clay Ritual. Vse izdelke pa boš našla v spletni trgovini glina.si, vilinčico KOKO dobiš tu.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.