Korektor za vsak žep

Včasih se v poplavi izdelkov, pa naj bodo to šminke, podlage, rdečila ali korektorji, enostavno ne moreš odločiti za pravega. Danes ti bom, vsaj upam, pomagala pri izbiri korektorja. V primeru, da sama prisegaš na povsem nekaj drugega, bom vesela tvojega predloga in razloga, zakaj ti je ravno ta všeč.

Korektor za vsak žep

Predstavljam ti tri, v osnovi zelo podobne, korektorje. Največja opazna razlika je cena. Za Chanelov korektor boš odštela čez 30 €, Bourjoisev Radiance Reveal stane okoli 10 €, Catrice korektor (Liquid Camouflage) je najcenejši izmed trojice in stane slabe 4 €.

Najraje imam tekoče korektorje, ker moji koži najbolj ustrezajo. Kremni na meni žal niso tako zelo obstojni. Pri embalaži nisem izbirčna, imam pa raje prozorno, da vidim koliko izdelka imam še na voljo. Pri aplikatorju mi je všeč klasična oblika z gobico.

Vsi trije korektorji so super pri prekrivanju manjših nepravilnosti, pri podočnjakih se malenkost bolje izkaže Bourjoisev. Čeprav sem izbrala svetlejše odtenke, so med njimi manjše razlike, nekako najbolj se najdem v Chanelovem (10). Pri vseh sem opazila usedanje v gubice, vendar pri Chaneloven najmanj, sledi mu Catrice, največ usedanja je bilo pri Bourjoisovem. Pa tudi tu ne toliko, da bi mu to zamerila. Niti en nima pretiranega vonja, ki bi me zmotil.

Če potegnem črto, NE rabiš dragega korektorja, ker ni nujno boljši. Priznam, k Chanelovemu se vrnem vsaj enkrat letno, pri tem pa gledam tudi na to, da je kakšna akcija oziroma imam kupon za popust. Vedno ga kupim v Kompas Shopu v Ratečah. Zelo dober nadomestek sem našla v Bourjois Radiance Reveal korektorju, ki je tudi občutno cenejši.

Vsi trije korektorji meni osebno odgovarjajo in sem z njimi zadovoljna. Hkrati pa sem vesela, da ima moj ljubi Chanel na voljo tudi cenejše alternative. Dejansko pa pri izbiri korektorja ne boš popolnoma nič zgrešila, če posežeš po znamki Catrice ali Bourjois. Ker pa je Chanel moja top high end znamka ličil, se sem in tja brez slabe vesti pregrešim.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.