Kozmetika Afrodita: tonik in pena za čiščenje obraza

Kozmetika Afrodita: tonik in pena za čiščenje obraza

Zelo pomembno se mi zdi, da v poplavi izdelkov podpiramo domače proizvajalce (seveda, če so ti kakovostni). Kozmetika Afrodita vsekakor je. Kljub izredni kakovosti, so izdelki cenovno ugodni. V iskanju ugodnega in predvsem učinkovitega izdelka za čiščenje mastne kože, lahko rečem, da sem našla takega, ki moji koži paše.

CLEAN PHASE ČISTILNA PENA

Vsako jutro in večer si kožo očistim s čistilno peno, ki je do kože zelo nežna. Nežno odstrani nečistoče in ličila, pri tem kože ne draži. Kljub temu, da je izdelek namenjen normalni do mastni koži, je ne izsuši. Hyaluron kožo navlaži in preprečuje izgubo vlage. Ker je to moja prva čistilna pena nisem vedela kaj pričakovati. Izdelek izredno prija moji koži, je ne draži in jo res dobro očisti. Nobene agresije nad kožo. Z zagotovostjo lahko trdim, da je ta izdelek vreden nakupa.

CLEAN PHASE TONIK

Kar dolgo časa sem stala pred polico v prodajalni in premlevala, ali tonik vzamem, ali ne. Na koncu sem ga le kupila. In ni mi žal! Čeprav na embalaži piše “brez alkohola” sem še vseeno mislila, da me bo po uporabi koža pekla. Kako napačno mišljenje! Po uporabi tonika, kože ne zateguje in ne pusti pekočega občutka. Da piko na i čistilni peni. In ja, pore so res zmanjšane.

Kombinacija obeh izdelkov mojo kožo temeljito očisti in ji zagotovi potrebno vlago. Ne vsebujeta alkohola, parabenov, parafinskih in silikonskih snovi.

Skratka, izdelka sta mi všeč zaradi:
– kakovosti,
– učinkovitosti,
– sestave,
– domačega porekla,
– ugodne cene.

Kateri je tvoj favorit pri čiščenju kože?

Pizdravček,
Maya

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

  • Oj. Zanima kakšen je tvoj postopek čiščenja obraza zjutraj in zvečer? S čim začneš in končaš. In ali po uporabi pene in tonika uporabiš še kaj tj. krema za obraz itd.
    Hvala in lep pozdravček.
    Andreja.

    • Ojla,
      začnem z micelarno in nadaljujem z gelom/peno/mlekom za čiščenje. Odvisno kaj tisti trenutek uporabljam. 1x-2x tedensko si naredim masko ali piling. Po toniku sledi krema, zjutraj vlažilna, zvečer bolj hranljiva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.