Kremna tekoča mila in geli znamke Greenfrog Botanic

Moje potovanje med naravno kozmetiko je pestro, zanimivo in predvsem zelo prijetno. Večjo pozornost namenjam naravni negovalni kozmetiki, vedno večkrat posežem tudi po naravnih ličilih. Vendar se tu pot nikakor ne konča. Sem in tja naletim na naravne izdelke za nego telesa, ki jim tu dajem premalo pozornosti. Čeprav nisem samo “naravno usmerjena”, mi je užitek spoznavati nove znamke in izdelke, ki so drugačni. Predvsem do okolja, glede sestavin in nenazadnje tudi do naše kože. Tokrat ti predstavljam kremna tekoča mila in gele za prhanje znamke Greenfrog Botanic.

Greenfrog Botanic in rozca.net

Kremno tekoče milo za roke vrtnica & neroli z vonjem, ki meni osebno ni nič posebnega, vendar je s svojo nežnostjo do kože neizmerno prijazno. Je bolj goste teksture kot običajna mila za roke in se ne peni tako močno. Kar pa ne pomeni, da rok ne očisti temeljito. Klasična embalaža na pumpico pa je vedno zelo praktična. Za 290 ml mila boš odštela 9.38 €.

Kremno tekoče milo za roke neroli & limeta je tiste vrste milo, ki te ob prvem stiku razveseli z vonjem po limeti. Sama imam zelo rada sveže vonje in zaradi tega mi je to milo ljubše od prej omenjenega. Tekstura je podobna in njegov učinek tudi. Imam pa to milo v manjšem (potovalnem) pakiranju.

Kremni tekoči gel za prhanje geranija & poprova meta je zopet bogat s svežim vonjem in mi zelo paše. Kože mi ni izsušil in ni bilo tistega nadležnega srbenja, ki ga geli lahko povzročijo. 300 ml gela zadošča za kar nekaj časa. Zanj boš odštela 10.56 €.

Mogoče se ti zdi, da kremna tekoča mila in geli znamke Greenfrog Botanic niso nič posebnega in za to ceno v drogeriji dobiš tudi do 10 tekočih mil/gelov. Vendar moraš tu imeti v mislih, da so naravni izdelki sestavinsko drugačni in že same sestavine izdelek postavijo na drug nivo. Če ne drugega, jih vsaj enkrat preizkusi, na lastni koži boš najlažje presodila, kako zelo dobri so izdelki za kožo (in tudi okolje).

Izdelki Greenfrog Botanic nosijo naslednje certifikate: Eccocert, Vegan Society, Cruelty free international.

Vsa tri mila lahko kupiš v spletni trgovini rozca.net, kjer imajo trenutno na znamko Greenfrog Botanic 20 % popust.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.