Lahkotno poletno ličenje

Ker je končno malo zadišalo po poletju, ti predstavljam svoj izbor poletnih “must have” izdelkov za lahkotno vsakodnevno poletno ličenje. Tokratni izbor zajema same ugodne drogerijske izdelke.

Lahkotno poletno ličenje

Catrice

Kolekcija Kaviar Gauche je zopet navdušila s svojo lepo zlato embalažo. Iz prejšnje linije mi je bil najbolj všeč ogromni osvetljevalec in še danes se jezim nase, ker mi je padel na tla.

Tokrat me je prepričala paletka rdečila in osvetljevalca Blush & Glow ~ La Rose & L’Orchidée. Rdečilo je noro pigmentirano, s pridihom koralne barve. Na ličkih izredno lepo pride. Osvetljevalec ima krasno zlatkasto barvo in se izredno lepo posveti. Škoda, ker tudi tokrat ni v večjem pakiranju.

Essence

Osvetljevalec Sun, sand & golden rainbows ~ dreams are calling ~ s tremi različnimi zlato-rjavimi odtenki, bo krasen za poletne večere in “sun kissed” videz. Noro lepo izpade v kombinaciji z bronzerjem.

Zemeljski odtenki senčil so mi skozi celo leto najljubši. Tokratna “it” kombinacija je L. O. V. EYEtraction senčilo z žametno teksturo (odtenek metalfusion), ki je res dobro pogmentirano in obstojno. Kombiniram ga z Essence senčilom v odtenku morning glory. Skupaj delujeta popolno.

Za vse ljubiteljice nude šmink je kolekcija This is me pravi mali raj. Moji šminki sta v odtenku Legendary in Freaky. Bom pa pregledala še ostale, ker nude šmink ni nikoli peveč. Imajo sladkast vonj in preprosto embalažo. Najbolj se mi dopade zlati del.

Seveda videz lahko popestriš z močnejšim odtenkom šminke. Poletje nas kar vabi, da posežemo po intenzivnejših odtenkih. S temi izdelki pa boš vsekakor žarela ne glede na to, kje boš.

Izdelki so na voljo v različnih drogerijah, le znamko L. O. V. zaenkrat lahko dobiš le v spletni trgovini licila.si.

Imaš tudi ti rada lahkotno poletno ličenje? Ali si bolj za žive barve?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.