L’Oréal Pure Clay Antiblemish maska za obraz

Ko so k nam prišle L’Oréalove maske, sem do njih imela bolj kot ne negativen odnos, ne da bi jih sploh preizkusila. Nekako se mi je ta linija zdela prisiljena, povsod so reklamirali multi masking in to mi je šlo kar malo na živce. Ko so se strasti okoli mask umirile in so v ospredje prišli pilingi, sem si modro L’Oréal Pure Clay Antiblemish masko za obraz kupila zgolj zaradi radovednosti. Nekih pričakovanj nisem imela.

L’Oréal Pure Clay Antiblemish maska za obraz

Modra glinena maska za čiščenje kože in zoženje por vsebuje tri različne vrste glin in izvleček morskih alg. Kaolin bela glina absorbira odvečni sebum in nečistoče, montmorilonit glina bogata z minerali ublaži pomankljivosti, rasul glina bogata z oligo sestavinami čisti polt.

Pure Clay Antiblemish maska za obraz je namenjena mastni in neenakomerni koži. 

Kremna tekstura maske z izrazitim moškim vonjem (mene spominja na moški parfum) kožo polepša in je ne izsuši. Zmanjšala naj bi tudi videz ogrcev, česar pri sebi nisem zasledila.

Maska, ki se na obrazu posuši, a kože ne zateguje, je za moj okus pretirano odišavljena. Čeprav mi je všeč efekt osvežene in čiste kože, je vonj res premočan. Takoj po uporabi je koža videti sijoča in pore izgledajo manjše, vendar pri ogrcih bistvene razlike nisem opazila.

Maska mi je všeč zaradi preprostega nanosa, ni potrebno mešanje, kar je priročno tudi za potovanja. Za to ceno je solidna maska, ki pa me ni navdušila do te mere, da bi jo kupila ponovno. Velik minus dobi zaradi premočnega vonja in precejšno vsebnostjo alkohola.

Veliko ljubše so mi naravne glinene maske. Ena izmed ljubših mi je Clay Ritualova glinena maska, katero ti tudi zelo priporočam. Na voljo so tri različne, siva, črna in zelena (imela sem sivo in črno). Objavo najdeš tu.

Si preizkusila katero izmed Pure Clay mask?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.