MÁDARA zeliščni dezodorant

Kozmetika MÁDARA se danes premierno predstavlja na mojem blogu. O njej sem veliko prebrala na Sugarlove blogu, a nekako nikoli nisem prišla do Müllerja, kjer bi si izdelke pogledala. Ko je Monika pisala o dezodorantih, sem takoj mami poslala v nabavo. Zaželela sem si zeliščni dezodorant.

V zadnjih dveh letih sem preizkusila kar nekaj naravnih deotov, večina izmed njih je bila v lončku. Zato sem izredno vesela, ker je Mádarin v roll on različici.

MÁDARA zeliščni dezodorant

Na voljo so trije dezodoranti: herbal, bio-active in soothing. Cena vseh treh je okoli 14 €, kar je za naravni deo dokaj običajna cena.

Zeliščni dezodorant

Vonj je svež, blag in zelo všečen. Pri nanosu se hitro posuši in na oblačilih ne pušča sledi. Prijeten je tudi pri nanosu po britju, nič ne zapeče. Velik plus dobi tudi zaradi roll on oblike.

Je učinkovit?

To je najpogostejše vprašanje pri naravnih dezodorantih. Sama vedno vzamem v zakup, da vročinskim valom niso kos v smislu potenja. Tudi Mádarin je popustil visokim temperaturam, a bistveno je, da kljub temu neprijetnih vonjav pri sebi nisem zaznala. V običajnih temperaturnih razmerah se nisem spotila in to je ključnega pomena.

Vedno pogosteje posegam po naravnih deotih in končno sem našla tudi nekaj krasnega v roll on obliki. Nakup Mádarinega dezodoranta sigurno ponovim ob obisku Müllerja.

P. S. Prilagam tudi link do Monike objave ~ klik.

Marsikdo je mnenja, da naravna zaščita pred potenjem ne more biti dovolj učinkovita. Sama sem se že nekajkrat prepričala, da temu ni tako. Mislim, da bi ti bil Mádarin zeliščni dezodorant zelo všeč. V kolikor v tvoji bližini ni Müllerja, lahko vse tri dezodorante najdeš tudi v tej spletni trgovini.

Če pa te zanima, kako sem zadovoljna s Hakuna Matata kids ekološkim deotom v lončku, preberi to objavo.

Kako se ti ujameš z naravnimi dezodoranti?

Pozdravček,

Si že prebrala objavo o vilinčici KOKO?

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.