Maya Praprot unikatni leseni uhančki

Tokrat ti predstavljam unikatno, prisrčno, pravljično, ročno in doma narejeno idejo za božično darilo – Maya Praprot unikatni leseni uhančki.

Mayine uhančke sem odkrila pri Moniki (Sugarlove blog – objavo si oglej tu). Ker obožujem luštne, doma narejene izdelke, sem se takoj zaljubila vanje. Unikatni mini leseni uhani so prava paša za oči in kljub svoji majhnosti so veličastni.

Leseni uhančki so različnih oblik in barv. Rožice, srčki, jabolčki, lisičke, zvezdice ali snežinke (slednjih še nikjer nisem zasledila in so krasne). Imaš rada geometrijske oblike? Krogi, trikotniki ali kvadrati, vse te oblike so na voljo v eno in dvobarvni različici. Barvna izbira je RES velika. Od tistih bolj živahnih, do umirjenih in elegantnih. Si ljubiteljica bleščic? Ja, tudi uhančke z bleščicami ima.

Unikatno je tudi “pakiranje” uhanov. Par dobiš na sladoledni palčki, zraven pa je tudi super kjut sporočilce, ki ti polepša dan. Vsak par ima svojega in prav užitek jih je bilo brati. Všeč so mi takšne podrobnosti in pozornosti.

Če si ljubiteljica nakita in so ti pri srcu drobne pozornosti, verjamem, da boš našla kakšen par tudi zase. Lahko pa z njimi obdariš tebi ljubo osebo, ki bi jih z veseljem nosila.

Par unikatnih lesenih uhanov stane 5 €.

Naročiš jih lahko preko Mayinega facebooka, instagrama ali pa v spletni trgovini Etsy shop.

Poleg uhanov, pri Mayi najdeš tudi kvačkane verižice. In tudi te so na voljo v praznični, torej bleščeči, izdaji. Izbiraš lahko med eno in dvobarvno kombinacijo. Cena posamezne ogrlice je od 15 €.

Maya Praprot unikatni leseni uhančki so zagotovo eno izmed lepših odkritij leta.

 

Priporočam ti še naslednje objave

14 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.