Micelarna vodica z manuka medom

Če me spomin ne vara, sta Dr. Organic micelarni vodici k nam prišli kake tri mesece nazaj. Na voljo sta dve različici – aloe vera in manuka med.

Pred tem sem preizkusila le eno naravno micelarno vodico (Natura Siberica, objavo najdeš tu), ki pa me ni navdušila. Je Dr. Organic micelarna vodica z manuka medom bolj učinkovita?

Micelarna vodica z manuka medom

Sestavine: pomirjajoča aloe vera, bogat med manuka, provitamin B5 …

Na tem mestu se morda sprašuješ, če naravna micelarna vodica lahko konkurira klasičnim. Moje mnenje je, da brez težav. Sem imela že zelo slabe drogerijske vodice, ki niso opravile svoje naloge in jih Dr. Organic prekaša.

Vodico uporabim kot prvo čiščenje in z njo odstranim večino ličil. Pomembno mi je, da dobro odstrani maskaro, brez nepotrebnega drgnenja in da ne draži oči. Pri tej vodici je maskara v celoti odstranjena brez večjega truda. Ker je doziranje neposrečeno in jo na vatko hitro zlijem preveč, mi takrat malo draži oči. Pri manjši količini teh težav ni. Glede vonja sem bila kar malo razočarana. Pričakovala sem nežen in sladkast vonj, dobila pa zelo močan vonj, ki ni ravno po mojem okusu.

Z njo nisem odstranjevala vodoodpornih ličil in mat šmik. Večina ličil so drogerijske znamke, med njimi pa se najde tudi nekaj naravnih izdelkov. Kljub temu, da je vodica iz vrst naravne kozmetike, brez težav odstrani tako naravna kot tudi klasična drogerijska ličila.

Kljub vonju in doziranju, mi je micelarna vodica z manuka medom všeč, ker je učinkovita in ji oprostim ti dve “pomanjkljivosti”.

Obe micelarni vodici dobiš v spletni trgovini Lepa z naravo.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.