Na testu: Catrice in Essence izdelki

Že kar nekaj časa so pri mrni na testu Catrice in Essence izdelki in nekatere bom z največjim veseljem uporabljala tudi v prihajajočih jesenskih dneh.

Essence Summer days & nights paletka senčil

01 Sunshine on my mind

Čudovita paletka z desetimi, pretežno zemeljskimi odtenki. Da pa ni povsem klasičen barvni izbor, sta ji dodana dva modra odtenka. Kombinacija metalik in mat senčk, ki so zelo dobro pigmentirane in obstojne, je primerna za dnevni in večerni videz. Mene je paletka prepričala in po njej rada posežem, ker mi opečnati, rjavi in zlatkasti odtenki pašejo. Priznam pa, da se z modrima senčkama nisem pretirano ukvarjala. Embalaža je kompaktna, pogrešam edino ogledalo. Če iščeš ugodno in kvalitetno paletko, je to ena boljših Essence paletk v zadnjem času.

Catrice Brow comb pro micro pen

02 Soft brown

Odtenek je zame ravno pravšnji. Všeč mi je ideja o videzu naravnih obrvi, kar naj bi konica svinčnika omogočala in “risala manjkajoče dlačice”. Me pa moti, ker je treba kar precej pritisniti, da se barva sploh pozna. Svinčnik me žal ni navdušil.

Catrice EYEconista vodoodporna maskara

010 Eye want it all

Redko imam vodoodporno maskaro, a sem se tokrat le odločila zanjo. Presenetila me je izredno majhna krtačka, ki pa je vseeno lepo zaobjela trepalnice in poskrbela za lep volumen. Trepalnic ne zlepi, je ravno prav mokra in trepalnice lepo razčeše. Brez težav sem jo odstranila že z uporabo micelne vodice. Pa vendar bi si želela večjo krtačko.

Catrice Demi mat lipstick

020 Most Falttering Petal Pink

Čudovit rozkast odtenek s tipičnim sladkastim vonjem. Šminka, ki nujno potrebuje nahranjene ustnice, v nasprotnem primeru poudari vsak suh predel ustnic in ne izgleda nič kaj privlačno. Prijetna za nosit, dobro obstojna in s pestro izbiro odtenkov. Sigurno dodam še kakšnega. Pohvale za kompaktno embalažo.

Med omenjenimi izdelki, ki sem jih imela na testu, sta me najbolj navdušili Essence paletka in Catrice maskara.

Pozdravček,

Na testu: Catrice in Essence izdelki
Summer days & nights paletka
Swatchi vseh odtenkov
svinčnik za obrvi
Brow comb pro mickro prn
Eyeconista vodoodporna maskara
Krtačka maskare
Demi mat šminka
Na testu: Catrice in Essence izdelki

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.