Najljubši izdelki meseca septembra

Prvi mesec šole je minil, jesen pa nas je s svojimi barvami že lepo pozdravila. September je prinesel nekaj lepotnih in negovalnih novosti, ki jih moram še konkretno potestirati. O njih več v prihodnjih objavah, danes preveri, kateri so moji najljubši izdelki meseca septembra.

Mádara zeliščni dezodorant ~ o njem sem že pisala tu in danes samo ponovim zakaj mi je tako zelo všeč. Ima izredno lep in svež vonj, roll on aplikacijo, ne draži mi kože, preprečuje neprijeten vonj in do neke mere zavira potenje. Če sem se poleti ob njegovi uporabi spotila (a nisem smrdela), se sedaj ne.

Butters maska za lase brez izpiranja ima sladkast vonj in poskrbi, da lase brez težav razčešem, zraven pa jim privoščim še bogato nego s keratinom, ki pripomore, da so naši lasje močni, voljni in sijoči. Uporabljam jo tako na suhih, kot tudi mokrih laseh in v nobenem primeru mi las ne zmasti ali obteži. Naredi pa jih noro mehke in dišeče. Si bo treba pripraviti zalogo za zimo. Tudi o maski lahko najdeš objavo ~ klik, klik.

CBD maslo je na moji polički predvsem zaradi nege brazgotine po carskem rezu. Poleg tega je super za nego razdražene kože po britju. Ima pa pozitivne učinke tudi pri suhi, razpokani, aknasti … koži. Vonj je nekaj posebnega, a se ga navadiš. Nima pa neprijetnega in premočnega vonja.

Hada Labo Tokyo krema za predel okoli oči mi je všeč predvsem zaradi svoje vlažilne funkcije. Brez nanosa kremice mi kožo okoli oči kar vleče in s tem so gubice opazne (tiste čisto drobne, se razume). Tekstura je žametna in srednje gosta.

Maya Praprot mini uhančki so presenečenje tega meseca. Izredno lepi, v roza odtenkih in z izredno simpatičnimi napisi. Več njenih stvaritev pa si lahko pogledaš na njenem facebooku.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.