NATURA SIBERICA severna kolekcija

Natura Siberica se preimerno predstavlja na mojem blogu. Prva ekološka kozmetična znamka v Rusiji, ki je narejena zgolj na snovi divjih zelišč in rastlin iz Sibirije. Severna kolekcija zajema belo in črno linijo. Bela je primerna za mešano in mastno kožo, črna za suh tip kože. Severna kolekcija vsebuje micelarno vodico z aktivnim ogljem, obrazno masko ter obrazno maslo za čiščenje kože.

Natura Siberica severna kolekcija je narejena iz aktivnega oglja in sibirskih zelišč.
Bela linija

Belo čistilno maslo poleg sibirskih zelišč vsebuje tudi belo glino. Vonj je zeliščen, izredno nežen in meni zelo prijeten. Maslena tekstura se ob stiku z vodo spremeni v nežno, a zelo učinkovito čistilno mleko. Brez težav z njim temeljito odstraniš VSA ličila. Prav tako brez težav in draženja z njim odstraniš tudi ves očesni makeup. Kar je meni izredno pomembno, saj želim z enim izdelkom in brez neprijetnosti očistiti celoten obraz. V posodici imaš dovolj masla, da z njim lahko poskrbiš za temeljito in nežno čišenje obraza vsaj pol leta. Po učinkovitosti se lahko primerja z mojim ljubim Clinique take the day off čistilnim balzamom.

Bela čistilna obrazna maska za mešano in normalno kožo vsebuje belo glino in divji sibirski žajbelj. Tudi maska ima zelo prijeten vonj po zeliščih, ki se ga ne naveličam. Poskrbi, da je koža očiščena, sijoča in bolj zdrava. Masko naneseš na predhodno očiščen in suh obraz. Tanka plast najprej na obrazu povzroči grelni efekt, ki ga sama nisem pričakovala. Poleg tega se maska na obrazu ne posuši. Maska me je prepričala s svojim grelnim učinkom, občutkom mehkobe, čistosti in svežine, ki jo pusti na obrazu. Masko uporabljam 1 – 2 krat tedensko. Morda to ni maska, ki bi vplivala na nepravilnosti (mozolji), vendar je njena uporaba namenjena predvsem razvajanju kože.

Del Natura Siberica severne kolekcije je tudi micelarna vodica z aktivnim ogljem, ki jo predstavim v drugi objavi. Vsekakor je že na pogled drugačna od klasičnih micelarnih vodic.

Celotno severno kolekcijo (in tudi druge izdelke Natura Siberica) najdeš v drogerijah Tuš. Želim ti prijetno raziskovanje.

Ker pa nas pri Naturi Siberici pogosto razveselijo s popusti ali nagradnimi igrami, sledi njihovemu FB profilu.

Pozdavček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.