Nega obraza in telesa z znamko Silk’n

Pred kratkim sem prejela krasen Nali.si paket, ki je vseboval izdelka za nego obraza in telesa znamke Silk’n. Z znamko se srečujem prvič, prav tako z izdelkoma. Krtačka za čiščenje obraza je že dolgo na wish listi in paketek je prišel kot naročen.

Nega obraza in telesa z znamko Silk’n

Znamka je pri nas mogoče malo manj znana, a je na trgu že kar nekaj let. V ponudbi imajo profesionalne izdelke za nego telesa in obraza, ki so prilagojeni in varni za domačo uporabo.

Profesionalna krtačka za globinsko čiščenje obraza Silk’n Pure

V kompletu sta dve krtački za čiščenje obraza, normalna in mehka. Krtačka ima pulzno in vibracijsko delovanje z dvema nastavljivima hitrostma. Čas čiščenja je nastavljen na eno minuto. Dolgoročni učinki naj bi bili čistejša koža, zmanjšane pore in povečana vpojnost nadaljne nege.

Ščetko uporabljam premalo časa, da bi lahko podala oceno, zato s tabo delim le prve občutke. Koža je sigurno temeljiteje očiščena, pore so enako velike, da bi se krema kaj hitreje vpila, še nisem zaznala. Všeč mi je enostavnost uporabe, odmerjen čas čiščenja in nežnost krtačke (uporabljam mehki nastavek). Ko bo v uporabi dlje časa, spišem oceno.

Cena: 42.29 € (znižana iz 47 €)

HPL odstranjevalec dlačic Silk’n Motion

Izdelek, ki me najbolj muči, a ga še nisem uspela preizkusiti, ker si še nisem vzela dovolj časa za preučitev navodil. Na vrsto bo prišel med počitnicami.

Aparat naj bi učinkovito in trajno odstranil dlačice in to brez bolečin. Ima vgrajen senzor za zaznavanje barve kože, dotik in gibanje (deluje le ob stiku s kožo). Primeren je za telo in obraz (sama se obraza ne bom lotila). Njegova uporaba naj bi bila popolnoma varna.

Čeprav sem skeptična, da res trajno odstrani dlačice, me njegovi rezultati močno zanimajo. Sporočim takoj, ko bo preizkušen.

Cena: 288.99 € (znižan iz 340 €)

Oba aparata si lahko pogledaš na spletni strani Nali.si. V ponudbi imajo tudi pripomočke za oblikovanje las znamke Bellissima.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.