Negovalni izdelki ~ novi in stari favoriti

Novembrski favoriti so se nekako izmuznili, pa vendar imam trenutno kar nekaj izdelkov, ki so mi zelo všeč in bi jih rada delila s tabo. Nekatere sem vmes že porabila in kupila ponovno.

Negovalni izdelki ~ novi in stari favoriti

Nega obraza

Nivea čistilno olje za normalno kožo

Izdelek, ki sem ga kupila bolj kot ne zaradi reklame. Nekako se mi je zdelo, da bi lahko nadomestil micelarno vodico, ki mi jo jo v tistem trenutku zmanjkalo. Nisem pa bila povsem prepričana v to, da bo res odstranilo vsa ličila.

Kako deluje?

Najprej si olje nanesem na suh obraz, ki ga kar nekaj časa masiram, da od olja res dobim kar se da največ. Pri očeh sem pazljiva, čistim bolj nežno. Nato si zmočim roke in še malo masiram obraz. Olje se ob stiku z vodo spremeni v mlečno formulo. Nato vse skupaj temeljito sperem z vodo in nadaljujem z drugim čiščenjem.

Že samo olje odstrani vsa ličila, nobenih težav nisem imela z odstranjevanjem maskare ali šminke. Kar se tega tiče, deluje vrhunsko.

Imam pa nekaj težav s samim doziranjem. Pumpico mi je že pred prvo uporabo uspelo pokvariti v tem smislu, da mi ves čas pada dol in moram z njo rokovati zelo nežno. Poleg tega je curek olja kar močan in ga hitro zanese po kopalnici.

Kozmetika Afrodita AQUA MIX lahka hranljiva krema

Vsebuje kokosovo vodo in ima izredno prijeten in nič umeten vonj po kokosu. Ko sem jo kupila sem jo uporabljala kot del nočne nege, takrat mi je bila za čez dan premastna. Sedaj jo uporabljam zjutraj, pred njo pa uporabim lahko vlažilno kremo iste znamke.

Kljub temu, da krema ni premastna, mi je z dobro predhodno vlažilno kremo/serumom, dovolj kot dnevna krema. Na koži nimam suhih predelov (pa res ogromno časa preživim zunaj), po njej nisem dobila mozoljev, koža izgleda sijoča in na otip je zelo mehka. Drugih učinkov nisem zaznala.

Nega telesa

Butters malina-vanilija maslo za telo

Od vseh masel, ki sem jih imela, si ta vonj deli prvo mesto z ananasovim maslom. Vonj je ravno prav sladek (veliko manj kot recimo višnja-banana), tekstura pa malenkost trša kot pri ananasu (ki ni karitejevo, ampak je cupuacu maslo).*

Tako kot pri vseh butterskih, je tudi tu koža mehka, navlažena, dišeča. Meni se masla res dopadejo in jih rada uporabljam kot del večerne nege. O njih sem veliko pisala že na blogu ~ klik. Kupiš pa jih tukaj.

*Upam, da sem ti s to primerjavo nekako približala vonj in teksturo.

Mádara zeliščni dezodorant

Eden tistih izdelkov, ki me res impresionirajo vsakič znova. Svež vonj, roll on oblika, zavira neprijetrn vonj in sedaj tudi potenje (poleti ga recimo ni) in čisto nič mi ne draži kože. Super zadeva.

Tuva Siberica krema za roke z jakovin mlekom

Če so ti všeč sladkasti vonji in ne pretirano mastne teksture, ti bo ta krema všeč. Roke navlaži in jih naredi mehke. Za res ekstremne pogoje pa je pri meni premalo. Trenutno je bolj za razvajanje, saj so moje roke v zelo bogem stanju in mi je ta krema premalo. Dobiš jo tukaj.

To so trenutno moji top negovalni izdelki (novi in stari favoriti). Uporabljaš katerega od zgoraj naštetih izdelkov?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.