Nepogrešljivi negovalni izdelki meseca februarja

Pa ne samo februarja. Ti negovalni izdelki me spremljajo skozi celo leto. Čeprav se znamka posameznega izdelka vmes lahko zamenja, da preizkusim še kaj novega, se ponavadi vrnem k preverjenim izdelkom. Zakaj? Ker moji koži pašejo in mi ne povzročajo nevšečnosti. Poleg tega pa so na svojem področju učinkoviti in to je vsekakor zelo pomembno.

Namerno sem izpustila osnovne negovalne izdelke (micelarno vodico, gel za čiščenje obaza in kremice), ker so nekateri še v fazi testiranja in bodo objavljeni v ločenih objavah.

Nepogrešljivi negovalni izdelki meseca februarja so …

SÄIHKE mehčalni tonik za obraz (Mia Höytö) je bil dolgo na seznamu želja in noro vesela sem, da sem ga uspela testirati. Mogoče ti bo cena tonika previsoka (stane slabih 23 €), ampak tale je vreden greha. Zakaj? Tako mehke, osvežene, pomirjene in sijoče kože že dolgo nisem imela. Verjetno bi to dobila tudi pri drugih, cenejših tonikih, toda take puhaste teksture še nisem zasledila. Sama sem ga uporabila na več načinov. Največkrat kot tonik, včasih je služil kot odstranjevalec maskare, spet drugič sem ga primešala Lumous serumu in koži priviščila dvojno razvajanje.

LUMOUS serum (Mia Höytö) je še en izdelek, ki me je noro navdušil. To je že moja tretja embalaža in nikakor ne zadnja. Večkrat sem že poudarila, da je serum prava zakladnica vlage, ki jo v tem suhem in mrzlem ozračju moja koža še kako potrebuje. Poleti je bil dovolj kot samostojen izdelek, pozimi je odlična podlaga vsem kremicam in kasneje tekočim podlagam. Cena je res kar visoka (53 €) ampak izdelek imaš zagotovo za vsaj štiri mesece. Za en nanos ga porabiš zelo malo. Sem se pa z njim razvajala le zjutraj.

Encimski piling/maska brusnica (Flow kosmetiika) je piling, ki ga enostavno moraš imeti v kopalnici. Ker mi grobi pilingi nikakor niso blizu in so na dolgi rok za kožo zelo škodljivi, je encimski piling veliko boljša izbira. Piling maska, ki noro diši in na koži po desetih minutah pusti občutek prerojene kože. Poskrbi za odmrlo kožo in osvežitev obraza. Kožo naj bi tudi posvetlil, a tega efekta pri sebi nisem zaznala. Piling imaš za vsaj pol leta (jaz ga uporabljam 1x tedensko).

Šipkovo olje za obnovo kože (Flow kosmetiika) je moj absolutni must have. Večerno masiranje obraza s pomočjo olja je sprostitveni ritual, ki ga ne gre izpustiti. Če za to nimam časa, ga kapnem h kremi, da jo obogatim in se vseeno razvajam s priljubljenim oljem. Koristi, ki jih je moja koža dobila od olja so predvsem čistejše pore, manjše izločanje sebuma, lepša koža in manj suha povrhnjica kože.

Vse omenjene izdelke dobiš v spletni trgovini kozmetix.si.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.