Noela ~ krema s polžjo slino, hit produkt leta 2017

Če si spremljala oddajo Štartaj Slovenija, si zagotovo že slišala za kremo Noela. Krema s polžjo slino je postala tudi hit produkt leta 2017. Uporabljam jo od novembra in lonček je skoraj prazen.

Uradni zapis na spletni strani o kremi pravi …

~ Vsebuje 40 % polžje sline, jojobino olje, čebelji vosek in karitejevo maslo.

~ Čudež za vašo kožo.

~ Regenerira kožo: odpravlja brazgotine in opekline na koži, glivične nohte, srbečico in regenerira kožo po britju in depilaciji.

~ Odpravi napake na koži: mozolje, akne, starostne pege in strije.

~ Gladi gubice.

Moja izkušnja

Gelasta tekstura kreme mi zelo odgovarja. Na koži deluje lahkotno in jo navlaži. Na začetku sem jo uporabljala brez dodatnih serumov, vendar se je kasneje izkazalo, da pri mrazu in suhemu zraku potrebujem več. Zato sedaj spodaj vedno dodam serum. Verjetno bi v toplejših mesecih zadostovala kot samostojna krema.

Vse podlage, ki jih imam, se s kremo ujamejo in brez težav zabrisujejo. Nisem opazila, da bi se zaradi uporabe kreme začela prej svetiti. Prav tako mi ni povzročila izbruha mozoljev. Bolj kot z večjimi mozolji, mi preglavice delajo ogrci, tako da na tem področju nisem opazila večjih sprememb. Gubice niso tako izrazite, da bi bila razlika po uporabi kreme vidna. Nisem pa zasledila nastanka novih vidnih gubic. Nad ustnico imam že več kot 20 let brazgotino, ki je še vedno taka kot pred uporabo kreme. Verjetno bi bil efekt opazen pri svežih brazgotinah. Po strijah se s kremo nisem mazala.

Pri kremi bi spremenila vonj, ki se mi žal ne dopade. Sicer hitro zbledi, a je na začetku zelo intenziven. Je pa seveda to stvar okusa. Če bi se lahko zmišljevala pri embalaži, bi izbrala embalažo s pumpico.

Krema ni slaba, verjetno pa se rezultati začno kazati po daljši uporabi in so bolj vidni pri bolj problematični koži. Na voljo je v trgovinah Spar po vsej Sloveniji. Zanjo boš odštela 34. 90 €.

Priporočam ti še naslednje objave

14 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.