Novo pri Avonu: Eve Confidence in Eve Alluring dišavi

Sem sezonski tip človeka in menjava letnega časa je zame obdobje, ko kar naprej kukam v omaro in delam red. V tem sicer zelo uživam, le tisti kupi cunj, ki jih je potrebno pred ponovnim oživetjem oprati, so mi malo manj ljubi. Prav tako z letnim časom (in tudi počutjem) zamenjam parfum. Težke vonje so zamenjali lahkotnejši, ki pa še vedno morajo vsebovati pravo mero sladkobe. Pri Avonu so po uspešnici Eve Duet, izdali dva nova vonja, Eve Confidence in Eve Alluring. Tudi tokrat sta oba vonja nastala v sodelovanju z Evo Mendes.

Pomladne novosti #2

Novo pri Avonu: Eve Confidence in Eve Alluring dišavi

Čeprav je o parfumih najtežje pisati, ker ti vonja ne morem prikazati tako kot odtenka šmnke, o njih zelo rada pišem. Če ne drugače, so tu občutki, ki jih ob parfumih doživljam. Res pa je, da dišave vsak doživlja in občuti nekoliko drugače. Kar meni diši, ni nujno, da bo tudi tebi in obratno. Čarabnost parfuma je ravno v tem, da ga vsak doživlja po svoje.

Eve Confidence ima prijetno sladek vonj. Mešanica hruške, jasmina, vanilije, črnega ribeza, mošusa in lesnih not, so prijetna kombinacija sadno sladkega vonja. Skupaj dajo ravno prav sladkobe, ki ni premočna in za moj okus idealna za prehodna obdobja. Sama neizmerno uživam v sladkih vonjih s pridihom svežine, ki pa ne sme pretirano bosti v nos. Vonj je nevsiljiv in hkrati dovolj močan, da boš tekom dopoldneva uživala v prijetnih vonjavah. Vonj proti poznemu popoldnevu začne bledeti, kar je velika škoda. Je tiste vrste dišava, ki se je ne naveličaš. Za 50 ml stekleničko boš odštela 32 €.

Eve Alluring je malenkost bolj oster in intenziven. Sliva, vijolica, neroli, iris, jantar, mošus in sandalovina so note, ki se prepletajo v tej dišavi. To dišavo ne izberem vsak dan. Moram jo začutiti, ker ima nek poseben vonj, za katerega se odločim, ko želim nekaj bolj udarnega in zapeljivga. Vonj je veliko dlje obstojen kot pri Confidence. Tudi za to stekleničko (50 ml) boš odštela 32 €.

Če te mogoče mikajo Evine dišave, si preberi tudi objavo o Eve Duet dišavi.

Sladka ali sveža, naj bo pomlad odeta v tvoj najljubši vonj.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.