Oliv’ blažilna krema za obraz in vlažilna krema za roke

Oliv’ znamko je k nam pripeljala spletna trgovina izberizeleno.si. Imam kar nekaj favoritov, ampak danes sta na testu Oliv’ blažilna krema za obraz in vlažilna krema za roke.

Blažilna krema za obraz

Krema je primerna za občutljivo kožo vseh starosti. Lajša draženje, rdečico in neugodje. Ponovno vzpostavi Ph ravnovesje kože in zagotavlja zaščito pred zunanjimi dejavniki.

Vsebuje ekstrakt listov oljk, karitejevo maslo, kamilico, grenko oranžo, sončnico, mandelj, akacijo, timijan, marelico. Ima izredno nežen, nevsiljiv vonj. Podoben, če ne kar enak, Radiance maski za obraz. Prihaja v 50 ml pakiranju na pumpico in to doziranje mi je najljubše.

Sprva mi je delovala zelo bogata in mastna, zato je bila na začetku del večerne rutine, ko moja koža ni potrebovala tako bogate jutranje nege. Sedaj je ravno obratno. Uporabljam jo zjutraj, pred nanosom ličil. Vpija se malo dlje, a me to ne moti, ker ko se, kože ne zmasti in se tekoča podlaga nanaša brez težav.

Da bi bistveno vplivala na rdečico, ne morem reči. Zagotovo pa pomirjajoče deluje na kožo in je kos mrazu in bolj suhemu zraku. Suhih predelov okoli nosu in brade nimam.

Cena: 45 €

Vlažilna krema za roke

Pomirja in ščiti kožo rok. Hranljiva rastlinska olja pripomorejo k počasnejšemu staranju kože, na rokah pusti nemastno zaščitno plast. Vsebuje ekstrakt listov oljk, aloe vero, karitejevo maslo in mandelj. Vonj je identičen blažilni kremi za obraz, prav tako količina in način nanašanja.

Krema ni tiste vrste, ki bi jo koža kar posrkala vase. Potrebuje nekaj časa, da se vpije in naredi žametno mehke roke. Ko se vpije, ne pušča mastnih sledi. Pozimi so moje roke zelo, zelo suhe in koža mi popoka, zato mi je kvalitetna krema za roke nujna na vsakem koraku. Obvezna je tudi zvečer pred spanjem in sprehodi.

Cena: 12 €

Ne morem pa mimo mojih Oliv’ favoritov. Radiance maska za izredno mehko kožo, sprostitveno lepotilno olje za telo in lase, vlažilni tonik za tisto ekstra navlaženost in eliksir proti staranju, ki pa ga žal nimam več. Vse omenjene izdelke dobiš tu, s kodo “MAYA” imaš tudi 15 % popust.

Ker pa je veseli december, ti blažilno kremo za obraz podarim. In ne samo to. Dve tvoji prijateljici bosta prejeli testerčke meni ljubih Oliv’ izdelkov. Sodeluješ na facebook strani Maya’s B blog.

 

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.